20 Instagrammers die het volgen meer dan waard zijn!

KWO Redactie
roderick-langeveld-instagram-artikel-header-logo

Het is weer maandag. Na een prachtig weekend vissen ben je weer aan het werk. Je ziet de zuidwester aantrekken en het zonnetje doorkomen. Het enige waar je aan kunt denken is: “zat ik maar langs de waterkant.” De plannen voor volgend weekend worden gesmeed en tot die tijd vul je je pauzes met het scrollen op Instagram. Maar… welke accounts MOET je eigenlijk volgen? Wij hebben 20 toffe accounts voor jullie op een rijtje gezet!


Facebook is onder de meesten van ons aardig ingeburgerd. Er bestaat echter ook zoiets als Instagram. Dikke foto’s, een korte tekst en wat hashtag’s, dat brengt Instagram haar miljoenen gebruikers. Op dit medium kun je o.a. de volgende accounts terugvinden…


The long winding roads always lead you to somewhere.. @hielkemeijer epic common and shot 🐋 #aperturecollective #subsurface

A post shared by SUBSURFACE Journal (@subsurface_journal) on

1. subsurface_journal

Het bekende Engelse Subsurface Journal knalt op regelmatige basis de meest fantastische foto’s de wereld in. Zeker het bekijken waard!

–> volgen


The air was fresh last night and its chill brought with it a deathly silence. Usually we hear the dogs howl from a nearby farm, not to mention cattle and birds congregating around the bankside. But this time, nothing. Even the fish have been silenced, or more likely they’re no longer interested in what we have on offer. Thankfully though, we still have a few more days left to soak up before heading to civilization for as short a time as possible. It’s here by the water where the magic is; the deepening reds and browns of autumn, the icy bronze leaves gathering at pace, it feels right for something extraordinary, something exceptional. Just the mere possibility is enough to hold us here excitedly in anticipation. #operationfreedom #rewild #carpwatercraft #carpfishing #carpe #carpology #fishing #fishpinglife #fishingtime #trakkerproducts #trakker #trakker_carp #trakkercarp #ccmoore #ccmooreuk #ccmoorefrance #ccmooreitaly #ccmoorebait #freespiritfishing #trakkersnewwebsite #karpen #angling #CarpAngling #angler #livingoffthegrid #livingoffgrid #livingfree #naturelovers #naturephotography #lakeside

A post shared by Carp Watercraft (@carpwatercraft) on

2. carpwatercraft

Bekend van de Community artikelen ‘Operation Freedom’ deelt Alex Norgate flink wat indrukwekkende foto’s op zijn instagram feed!

–> volgen


3. _tomtw

Je bent de bekende foto’s van Tom Ter Weele vast wel eens tegengekomen op internet of bijvoorbeeld als cover op een magazine. Deze getalenteerde fotograaf verdient absoluut een plaats in deze lijst.

–> volgen


4. carpfreaks

Carpfreaks is een Instagra-account zoals de naam al doet verwachten. Bomvol vette foto’s en detail shots en daarom zeker het volgen waard!

–> volgen


5. s.d.p_angling_photography

Sean Payne vist al meer dan 20 jaar op karper en is daarnaast professioneel fotograaf. Dat is een combinatie die garant staat voor succes! De meest indrukwekkende en creatieve foto’s komen voorbij op zijn instagram pagina.

–> volgen


https://www.instagram.com/p/BXF2j-aDDF_/

6. luukzomerhuis

Onze eigen Luuk Zomerhuis mag zeker niet ontbreken in deze lijst. Luuk heeft veel talent voor fotografie en dat zie je terugkomen op zijn Instagram.

–> volgen


7. onthebeatentrack

On The Beaten Track heeft een goedgevuld Instagram-account met prachtige platen. De foto’s zijn niet alledaags of zoals ze het zelf omschrijven: “Portraying carp angling in a different light.”

–> volgen


Target acquired 🎯

A post shared by High Definition Media (@clone_valley_carper) on

8. clone_valley_carper

Een groot aantal van de meest indrukwekkende en grootste karpers van de UK staan op dit account. Mocht je nog geen zin hebben om te vissen, dan krijg je dat wel na het zien van deze posts.

–> volgen


https://www.instagram.com/p/BRStyG9BIlV/

9. virgil_bayle

Virgil Bayle is een fotograaf die zijn visserij op een sfeervolle manier weet vast te leggen. Daarbij maakt hij regelmatig gebruik van zwart-wit platen!

–> volgen


The early birds… Needs loads of coffee and a camera… #goodmorning #dawn #sunrise #carpfishing

A post shared by Kevin Diederen (@kevindiederen) on

10. kevindiederen

Kevin Diederen is voor velen onder ons een bekende visser. Kevin bezoekt regelmatig de waterkant en weet zijn bezoekjes daar op een toffe manier vast te leggen.

–> volgen


The plan is to do a TV show on me running a weed dispensary open to the public in Vegas, been in meetings all week

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

11. danbilzerian

HUH? Vist Dan Bilzerian plotseling ook op karper?! Nee zeker niet! Maar in het kader van de week doorkomen met toffe foto’s past hij wel in dit lijstje. Dan heeft op z’n zachts gezegd een bijzondere levensstijl en dat is overduidelijk te zien op zijn Instagram. Ben je niet vies van vrouwelijk schoon, privéjets en bizarre avonturen? Dan is dit account zeker het volgen waard!

–> volgen


12. carplifer

Eén van de bekendste koppels uit de karperwereld zijn Samir en Claire. Zij bezoeken prachtige wateren in de UK en in Europa. Check hun Instagram voor toffe foto’s van hun visserij!

–> volgen


https://www.instagram.com/p/BX7T_m2HwN5/

13. kwo_community

Onze eigen KWO Community mag uiteraard ook niet ontbreken in de lijst. Niet alleen de avonturen van Mark en Michiel komen hier voorbij, ook toffe vangsten of reposts van andere vissers! Zeker het bekijken waard, al zeggen we het zelf 😉

–> volgen


FISHING by MOONLIGHT. The video will be live at 5pm UK time on our YouTube Channel 👍 #fishing #angling #photography

A post shared by Carl and Alex (@carlandalexfishing) on

14. carlandalexfishing

Misschien wel de meest getalenteerde jonge vissers op fotografie en filmgebied, zo zou je Carl en Alex kunnen omschrijven. Naast de bekende films op Youtube, weten deze jonge mannen hun visserij ook spectaculair op de foto vast te leggen. Bekijk hun account voor meer foto’s als dit!

–> volgen


Big pit adventures

A post shared by Oli Davies (@the_olicle) on

15. the_olicle

Jullie zijn ongetwijfeld wel eens een foto van deze BAAS tegengekomen. Oli Davies is fotograaf bij Nash Tackle en op zijn Instagram verschijnen geregeld de meest brute platen!

–> volgen


16. markpitchers

Mark Pitchers is bekend van zijn goede humor in de Youtube reeks Fox Challenges. Naast goede grappen en goede visserij weet deze carp freak ook aardig om te gaan met een fototoestel.

–> volgen


TBT 👀@Mainline @kordaofficial @trakker_carp #BC

A post shared by Darrell Peck (@darrell_pecky) on

17. darrell_pecky

Beslist één van de bekendste karpervissers die er zijn, dat is Darrell Peck. Naast alle vissen die hij vangt heeft Darrell ook geregeld een fotocamera in zijn hand en dat is terug te zien op zijn toffe Instagram-account!

–> volgen


https://www.instagram.com/p/BSp2qJJD3-w/

18. urbanbanx

In het rijtje van bekende karpervissers heeft Alan Blair ook een plaatsje veroverd. Bekend van zijn avonturen in Urban Banx heeft deze fanatieke visser een goed oog voor fotografie, zoals te zien is op zijn account. Beslist een ‘volgje’ waard!

–> volgen


#lostagain

A post shared by Roderick Langeveld (@rodericklangeveld) on

19. rodericklangeveld

Een man vol avontuur en met een passie voor fotografie. Zo zou je Roderick Langeveld kunnen omschrijven. Check zijn Instagram voor toffe foto’s van alles wat hij in zijn dagelijkse leven beleefd.

–> volgen


20. markhofman en michiel_pilaar

Als laatste mogen onze eigen MH Holidays oftewel Mark Hofman en Michiel ‘MP’ Pilaar natuurlijk niet ontbreken. Samen beleven zij toffe avonturen maar ook buiten elkaars gezelschap worden de nodige dingen beleefd. Volg Michiel en Mark voor toffe foto’s van hun visserij en alles daar omheen!

Klik HIER om Mark te volgen en HIER om Michiel te volgen!


Dat waren ze! Meer dan genoeg toffe accounts om de week mee door te komen. Heb je zelf nog een goede suggestie? Drop ze in de comments hieronder!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe