20% korting bij Pioneer Baits tijdens Black Friday Weekend!

KWO Redactie
pioneer-baits-black-friday-deals-header

Het zal niemand ontgaan zijn; vandaag is het weer BLACK FRIDAY! Dit fenomeen is enkele jaren geleden overgewaaid uit Amerika en veel bedrijven doen inmiddels mee. Ook aasfabrikant Pioneer Baits is van de partij en geeft flink wat korting op hun kwalitatieve aas. Zo wordt de duurste maand van het jaar ineens toch nog voordelig!


20% korting op je aas

Pim Starreveld van Pioneer Baits vertelt: Vanaf vandaag draaien draaien de pakketbezorgers weer overuren, want Black Friday is van gestart gegaan! Ook Pioneer Baits doet mee en dit jaar hebben we besloten niet alleen op Black Friday zelf een korting te geven, maar ook morgen en overmorgen (24 en 25 november 2018) scoor je een fikse korting op kwalitatief aas. Een soort ‘Black Friday Weekend’ dus…

Black Friday Weekend dus!

Pim Starreveld met een recente bak, gevangen op de Purple Haze.

Wat voor korting krijg je? We gaan het niet moeilijk maken: gebruik je de kortingscode ‘BLACKFRIDAY’ tijdens het afrekenen, dan gaat er 20% kassakorting vanaf! Simpel, toch? Ook op lopende aanbiedingen en staffelprijzen! De code is actief van vrijdag 23 november tot en met zondag 25 november, dus bestel op tijd!

Bezoek hier de webshop en profiteer!

Met de 20% kassakorting bij Pioneer Baits scoor je voordelig aas voor een laat najaarsoffensief.


Winterspecials

Het water koelt steeds sneller af en veel vissers gaan weer overstappen op hun wintertactiek. Een wat lichter verteerbaar, vaak kleiner aas met toch een goede attractiewaarde is dan van belang. Wij hebben voor het tweede jaar nu onze ‘Winter Specials’ in het assortiment toegevoegd. Vorig jaar hebben deze al flink wat vis opgeleverd!

Afgelopen winter werd o.a. deze bak gevangen met de Winter Specials. Eén van de toppers van het water!

De Winter Specials zijn gemaakt van een goed verteerbare basismix, met o.a. volkoren producten en een flink aantal geroosterde tarwekiemen. Vaak worden er niet geroosterde tarwekiemen gebruikt omdat deze makkelijker te krijgen en goedkoper zijn, maar de geroosterde kiemen hebben een vollere en lekkerdere smaak. Daarbij komt dat het roosteren de houdbaarheid zeer ten goede komt.

De Winter Specials zijn gemaakt van een goed verteerbare basismix.

Ook bevat deze Winter Special een mooie dosis Vitamealo en PreDigested vismeel. Vismeel? Juist! Dit wateroplosbare ingrediënt zorgt voor een mooie attractie, maar zal de karper niet snel verzadigen. Daarnaast bevat deze boilie een mooie dosis kelp, wat bol staat van vitaminen en mineralen. Een lichte dosis van onze blend van kokos en peach aroma’s, aangevuld met een drupje boterzuur maken de boilies af. Klik op de button hieronder om ze te bestellen:

Bestel hier jouw Winter Specials

De Winter Specials scoor je als Ready Mate of in de populaire ‘Chops’ variant.


Heb je nog vragen over het Black Friday Weekend of de Winter Specials? Aarzel niet en stuur gerust een mailtje naar info@pioneerbaits.nl of check de website voor meer informatie. 

Vangse!

Pioneer BaitsEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe