24 uur met Alijn Danau: targetvissen en meer!

KWO Redactie
alijn-danau-michiel-pilaar-karper-video-header

Afgelopen najaar viste onze eigen Michiel Pilaar een nachtje mee met Shimano consultant Alijn Danau. Het doel was eenvoudig: een kijkje krijgen in de najaarsvisserij van Alijn én hem het hemd van het lijf vragen over hetgeen waar deze Belgische visser goed in is. Namelijk het vangen van de grootste karpers van een water. Targetvissen dus!

Het strijdtoneel van de 24 uur met Alijn Danau: een kraakhelder syndicaatwater!

Alijn nodigde Michiel uit op een syndicaatwater waar hij achter de topvis aan zat. Of het hem lukte deze topvis te strikken én welke tips Alijn voor jullie petto had zien jullie in de video hieronder! Enjoy 🙂

Bloed, zweet en granen

In de video kwam al aan bod dat Alijn deze winter een nieuw boek op de markt zou gaan brengen. Op de VBK Meeting (begin december) was het zover en werd zijn pennenvrucht Bloed, Zweet en Granen voor het eerst aan het grote publiek getoond en de reacties waren erg positief. Wil jij jezelf ook een exemplaar cadeau doen (of er eentje geven aan een vismaat)? Bestel dan nu het ultieme kerstpresentje op deze pagina!

Klik op de afbeelding om naar de webshop te gaan.

Meer KWO-Shimano video’s

Voor meer moois van Alijn volg je hem op Facebook. Tevens schrijft hij regelmatig blogs voor Shimano. Lees deze hierrr! Ennuh… vorig jaar zijn Alijn en Pilaar ook al eens voor Shimano op pad gegaan. Destijds om de nieuwe Power Aero molens te reviewen. Mocht je die video nog niet gezien hebben, check ‘em dan hieronder!

Wintervissen met Remond van Dijk

Overigens is Michiel ook tweemaal voor Shimano met Remond van Dijk op pad geweest voor een ’24 uur met’. De best bekeken aflevering hebben we nog eens opgezocht en kun je hieronder bekijken. Een kleine samenvatting: koude vingers, wintertips, ijspegels van karpers en een flinke portie humor! Veel kijkplezier 🙂

Tot de volgende Shimano-KWO productie! Dat zal een 24 uur met Iwan Schuurman zijn. Stay tuned!

KWO RedactieEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe