5 nieuwe producten van CC Moore die je gezien moet hebben!

KWO Redactie
cc-moore-nieuwe-producten-header

De Engelse aasfabrikant CC Moore is inmiddels geliefd bij vele vissers. Het assortiment met aasproducten is al aardig groot, maar er is altijd ruimte voor méér en daarom lanceerden de mannen recent 5 nieuwe items. Van pop-ups tot boosters en liquids… Je leest er hieronder alles over!


Northern Special NS1 Orange Pop Ups

Met de vele hypes, zoals chods en een Ronnie rig, kan niemand meer zonder een potje pop-ups. CC Moore heeft al jaren de Northern Specials in haar gamma. Deze onweerstaanbare, ‘vangtastische’ killers zijn er in diverse populaire kleuren en formaten en zelfs ook met extra drijfvermogen, NS+. Een kleur die echter ontbrak was oranje…

Nieuw van CC Moore zijn de Northern Specials in een oranje kleur.

Zelf hebben we vooral op heldere wateren veel succes gehad met oranje aasjes, dus wij zijn er dan ook van overtuigd dat deze pop-up wederom een ‘killer’ gaat worden. Ze zijn verkrijgbaar in potjes van 12mm, 14mm en 13-14mm.

De pop-ups zijn verkrijgbaar in potjes van 12mm, 14mm en 13-14mm.

Een ander leuk detail is dat je in elk doosje Northern Specials, niet alleen de Orange, een klein zakje aantreft. Hierin zit een Booster die je over je pop-ups kan gieten om ze nóg attractiever te maken. De vloeistof is dun, waardoor hij goed in het aas trekt en over een langere periode attractie zal verspreiden.

In elk potje Northern Specials zit een zakje met een Booster.

Giet deze over de pop-ups en voorzie ze van extra attractie!

De NS1 Orange Pop Ups worden maar in een beperkte oplage geleverd, dus zorg ervoor dat je een potje weet te bemachtigen! Bezoek dan ook een CC Moore dealer bij jou in de buurt.


Northern Special NS1 Bait Booster

Een ander nieuw item is de Northern Special NS1 Bait Booster. Deze liquid bevat exact dezelfde geur- en smaakstoffen als de Northern Specials Pop-ups. Als je de fles opendraait, komt de mierzoete lucht je direct tegemoet. Niet omstoten in huis dus! 😉

Als je de fles opendraait, komt de mierzoete lucht je direct tegemoet.

Wil je je voer dus een extra boost meegeven, dan giet je simpelweg een hoeveelheid van de vloeistof over je boilies, pellets, grondvoer, et cetera.

De Northern Special NS1 Bait Booster…

…verreikt je aas met extra smaak en geur.

Uiteraard kun je hem ook inzetten in combinatie met de Northern Special Pop Ups, want daar is hij immers voor gemaakt. Je kunt de Booster kopen in flessen van 500ml en bovendien is de vloeistof PVA vriendelijk. Dip je rig met een PVA zakje dus zeker eens in de Booster, want je gaat geheid sneller beet krijgen. Ook tijdens de koudere maanden is dit een goede truc om alsnog van een kromme hengel te genieten!

De Northern Special NS1 Bait Booster is ‘PVA Friendly’, wat inhoudt dat je hem kunt gebruiken met PVA producten.


Liquid Sweetcorn Extract

Maïs… Welke visser is er niet groot mee geworden? Een aasje dat al tientallen jaren gebruikt wordt, maar nog steeds zeer effectief is. Ook de mannen van CC Moore weten dit en lanceerden twee op ‘Sweetcorn’ gebaseerde Liquids. De eerste is de Liquid Sweetcorn Extract, een dikkere vloeistof vol met attractie!

De Liquid Sweetcorn Extract is perfect om te gebruiken in combinatie met blikmaïs.

Wanneer je de fles Liquid Sweetcorn Extract opendraait, valt gelijk op hoe erg hij naar het gele goud ruikt. Dit komt doordat hij grotendeels bestaat uit fijngemalen, wolkende maïs. Naast het gebruik met maïs kun je hem ook perfect inzetten met andere partikels. Door de dikkere structuur krijg je een pure wolk van smaak en geur, waardoor de Sweetcorn Extract ook niet misstaat in een zig- of spodmix.

Door de dikkere structuur is de Liquid Sweetcorn Extract…

..perfect voor het ‘pimpen’ van je maïs of andere partikels.

Net als alle andere Liquids is ook deze 100% PVA vriendelijk en dat zorgt ervoor dat je een super attractieve ‘karperhap’ kan creëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een enkel maiskorreltje aan je hair in combinatie met een klein zakje sweetcorn?

Geen karper die hier vanaf kan blijven!


Ultra Sweetcorn Essence

De ‘Essences’ uit de uitgebreide flavour range van CC Moore zijn bij iedereen wel bekend. Ongeacht de smaak hebben ze één ding gemeen: ze pompen je aas vol met attractie! Het onderscheidende aroma en de stimulerende smaak vind je nu ook terug in de Ultra Sweetcorn Essences, de andere op maïs gebaseerde Liquid.

Mega zoet en uiterst attractief: de Ultra Sweetcorn Essence van CC Moore.

Ultra Sweetcorn Essence heeft een basis van olie, is lichtgeel van kleur en heeft een zeer zoete smaak. Hij is goed te combineren met Aquasweet, een ander product van CC Moore. Daarnaast is het gebruik in spod- en partikelmixen ook zeer effectief, evenals een dip voor je boilies, pop-ups en maïs!

Een paar maïskorrels aan je hair zijn al #goud, maar een paar in Ultra Sweetcorn Essence gedipte korrels kan geen karper weerstaan.


Tuna Meal

We sluiten af met het Tuna Meal, een uniek en exclusief product van onze Engelse vrienden. In tegenstelling tot vele andere Engelse aasbedrijven, worden bij CC Moore jaarlijkse inspecties en productcontroles uitgevoerd door de Britse overheid. Hierdoor ben je als klant verzekerd dat er enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit worden gebruikt in het aas. Alle ingrediënten worden steeds zorgvuldig onderzocht en getest op hun versheid, diverse waardes en uiteindelijk op hun prestaties, voordat deze in het assortiment worden geaccepteerd.

Een uniek en exclusief product van onze Engelse vrienden.

Jaarlijkse inspecties en productcontroles zorgen ervoor dat CC Moore uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit gebruikt. Zo ook de nieuwste aanwinst in het gamma, Tuna Meal.

Tuna Meal is dus een kwaliteits gecontroleerd en fijn meel dat boordevol waardevolle voedingsstoffen zit. Tuna Meal bevat hoogwaardige proteïnen en is rijk aan essentiële aminozuren. Met een eiwitgehalte van 62% en oliegehalte van 10% is Tuna Meal zeer effectief in elke (hartige) basismix voor boilies. De pH waarde ligt tussen de 5,5 en 6,5. Het vormt dus een aantrekkelijke en natuurlijke voedselbron voor de karper!

Tuna Meal bevat hoogwaardige proteïnen en is rijk aan essentiële aminozuren.

Nou denk je wellicht: “Ja, leuk allemaal, maar ik draai zelf helemaal geen boilies”. Ook dan is het aanschaffen van een zak Tuna Meal zeker de moeite waard! Je kan het namelijk verwerken in je spodmixen, PVA zakjes ervan maken en zelfs een coating rondom je aas vormen. Vooral dat laatste kan op moeilijke wateren dressuur doorbrekend werken.

Een simpel handje tijgernoten, maar dankzij de Tuna Meal is het opeens een uiterst attractieve en voedzame hoop voer geworden.


Het najaar staat voor de deur en een paar goede aasproducten mogen niet missen. Zoals je hebt kunnen lezen vult CC Moore die plek goed in met een paar toffe items. Bezoek snel een dealer in jouw buurt, klik hier. Voor meer informatie, toffe vangsten en nieuwe producten like je de Facebookpagina.

KWO Redactie

O.a. verkrijgbaar bij:Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe