5 tips van ZOO&ZO om warm te blijven in de winter

KWO Redactie
zoo-zo-logo-wit

De mannen en vrouwen van de bekende hengelsportzaak ZOO&ZO werken hard om de winkel tiptop op orde te houden en alle klanten op hun wenken te bedienen. In deze update neemt ZOO&ZO de beste artikelen voor de winter met jullie door. Lees snel verder als jij er niet koud wil bijzitten de komende maanden 😉


ZOO&ZO vertelt: De meeste vissers hangen hun hengels in de winter aan de wilgen. Dit is eigenlijk zonde want de winter heeft ook prachtig kanten. Zo zijn de vissen bijvoorbeeld op topgewicht, hebben ze de mooiste kleuren en is het vaak heerlijk rustig aan de waterkant. Bij deze vijf tips om het voor jezelf zo comfortabel mogelijk te maken aan de waterkant.

Wintergoud, we houden er van!

Zorg voor goede kleding en schoeisel

Als je warm aangekleed bent, dan blijf je warmer. Klinkt logisch toch?  😉  Hieronder drie producten die bijdragen aan een warme vissessie.

Laarzen zijn cruciaal want kou komt via de grond omhoog. Zorg dus voor warm schoeisel. Wij adviseren de SAD warmtelaars. Deze laars heeft een extra hoge zool waardoor je zo ver mogelijk van de grond af blijft. Deze laarzen zijn ook heerlijk dik gevoerd, waardoor ze je voeten ook bij het stilzitten heerlijk warm houden.

Koude voeten zijn verleden tijd met de SAD Warmtelaars!

Zorg ook voor een goed warmte pak. Dit houd je warm en droog. Wij adviseren het Trakker core multi suit. Dit warmtepak is wind- en waterdicht. Hij heeft een uitneembaar fleecevest, zodat je het pak het hele seizoen kunt gebruiken.

Het Trakker Core Muli-Suit is meerdere seizoenen te gebruiken.

De meeste warmte verlaat je lichaam via je hoofd. Zorg daarom voor een goede muts. Op deze manier is je complete lichaam lekker bedekt en kun je het heel wat uurtjes volhouden aan de waterkant deze winter. Denk bijvoorbeeld aan de Trakker knitted trapper hat, deze is heerlijk warm gevoerd en heeft flappen die je over je oren kunt dragen.

Houdt je oren lekker warm met de Trakker Knitted Trapper Hat.

Cookware

In de winter is het heel belangrijk dat je voldoende eet en drinkt. Eten is brandstof en zorgt ervoor dat je lichaam warm blijft. Denk verder aan regelmatig een kop soep eten of thee drinken. Zelf gebruiken wij de Fox Cookware Cannister Stove. In samenwerking met de Fox Cookware pannenset en de heat transfer kettle is de winter prima door te komen.

De Fox stove heeft één elektrische ontsteking.

Slaapzak

Aangezien de nachten in de winter erg koud en lang zijn, is het belangrijk om een goede, warme en comfortabele slaapzak te hebben. Wij adviseren de Sonik XTI Sleeping Bag. Deze all seasons slaapzak heeft drie lagen, op deze manier krijg je erg veel stilstaande lucht: dit isoleert perfect. Zo slaap je ook lekker warm in de winter.

De Sonik XTI Sleeping Bag heeft 3 lagen en houdt je lekker warm tijdens de koude maanden!

Kachel

Een kachel om je handen aan te warmen en heerlijk voor te zitten, is natuurlijk perfect voor een winter sessie. Wij adviseren de draagbare gas heater van Navico. Een gemakkelijk mee te nemen kachel die werkt op een gasbus. Let er wel altijd op dat er ventilatie in de tent is.

Warmte in je tent, met de Navico draagbare kachel is het mogelijk.

Peacock handwarmer

Ga je niet een hele nacht aan de waterkant zitten? Dan is een kachel meenemen vaak te veel moeite. Wil je toch een paar uurtjes vissen? Dan is de Peacock handwarmer ideaal. Deze handwarmer is namelijk gemakkelijk mee te nemen en werkt zonder vlam. Zo heb je veilig warme handen tijdens het vissen.

Met de Peacock Poket Warmer heb je ook tijdens korte sessie geen last van koude handen.


Meer informatie

Uiteraard kan ook een bezoekje aan de hengelsportgigant geen enkele kwaad! Kom dus gerust langs in het mega grote pand in het Gelderse Ede.

Maandag: 09:00 – 19.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 19.00 uur
Woensdag: 09.00 – 19.00 uur
Donderdag: 09.00 – 19.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 21.00 uur (koopavond)
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur

ZOO&ZO hengelsport
Lorentzstraat 1B
6716 AD Ede
Website: klik HIER
Facebook: klik HIER
Email: hengelsport@zoo-enzo.nl

ZOO&ZO is meer dan alleen hengelsport! Naast de hengelsport afdeling is er ook een lunchroom, paarden-, knaagdier-, aquarium-, outdoor-, hond-, kat- en vogelafdeling aanwezig. Dit alles in een pand van 4500m2 winkeloppervlakte. Voor een indruk van deze mega store check je onderstaande video:

ZOO&ZO HENGELSPORT

O.a. verkrijgbaar bij:Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe