Aanstaande dinsdag: Het Tacklebox Spreekuur – Don’t miss it!

KWO Redactie
tacklebox-live-spreekuur-martin-post

Tips, trucs, kennisoverdracht, informatie over de nieuwste producten en simpelweg ALLES wat jij wilt weten… Dat is wat de mannen van De Tacklebox komende dinsdag (11 december) gaan delen in het ‘Live Spreekuur’ op de dTb Facebookpage. Noteer dit uurtje dan ook in je agenda. Het thema van deze avond is wintervissen!

Het thema is wintervissen!

DTB aan het woord: Zoals velen van jullie weten staat de karperspeciaalzaak De Tacklebox bekend om haar ijzersterke assortiment, enorm veel productkennis en topservice. Om de service voor haar online klanten nog verder te verbeteren, start De Tacklebox aankomende week met een nieuwe rubriek genaamd: Het Tacklebox Spreekuur.

Matthijs van Halm is een doorgewinterde visser en deelt zijn kennis maar wat graag met jou!

Tijdens het Tacklebox Spreekuur beantwoorden die-hard wintervissers Martin Post en Matthijs van Halm al je vragen live op Facebook. Het enige wat je hoeft te doen is aankomende dinsdag 11 december vanaf 19:00 de Facebookpagina van De Tacklebox volgen. Via een livestream verbinding kun je deze twee vissers alles vragen wat je maar wilt.

Matthijs vist ook nu nog wekelijks dus is hij dé persoon on je prangende vragen bij te droppen.

De voorgaande Facebook Live Sessies waren een groot succes dus zorg dat je er bij bent! Heb je prangende vragen over je rigs, welke PVA er het beste oplost in koud water of heb je bijvoorbeeld vragen over winteraas? Martin en Matthijs helpen je graag!

Daarnaast laten Martin en Matthijs je de nieuwste producten zien. Je bent dus direct op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op karpergebied. Ook laten de mannen enkele van hun favoriete items voor de camera zien. Kortom: het Tacklebox Spreekuur wil je niet missen! 😉

Volg HIER het Tacklebox Spreekuur


Voor meer info over De Tacklebox surf je naar de website of bezoek je de winkel in Beilen. Vergeet ook niet om de Facebookpage te liken en Instagram te volgen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe