Aanstaande woensdag: Het Tacklebox Spreekuur – Don’t miss it!

KWO Redactie

Tips, trucs, kennisoverdracht, informatie over de nieuwste producten en simpelweg ALLES wat jij wilt weten… Dat is wat de mannen van De Tacklebox komende woensdag gaan delen in het ‘Live Spreekuur’ op de dTb Facebookpage. Noteer dit uurtje in je agenda. Hieronder geven Martin en Matthijs meer info over dit nieuwe item!


DTB aan het woord: Zoals velen van jullie weten staat de karperspeciaalzaak De Tacklebox bekend om haar ijzersterke assortiment, enorm veel productkennis en topservice. Om de service voor haar online klanten nog verder te verbeteren, start De Tacklebox aankomende week met een nieuwe rubriek genaamd: Het Tacklebox Spreekuur.

Het Tacklebox Spreekuur!

Matthijs van Halm is een doorgewinterde visser en deelt zijn kennis maar wat graag met jou!

Tijdens het Tacklebox Spreekuur beantwoorden de fanatieke vissers Martin Post en Matthijs van Halm al je vragen live op Facebook. Het enige wat je hoeft te doen is aankomende woensdag 18 juli vanaf 19:00 de Facebookpagina van De Tacklebox volgen. Via een livestream verbinding kun je deze twee vissers alles vragen wat je maar wilt. Heb je vragen over je eigen visserij of wil je iets weten over aas, rigs, tactieken etc.? Woensdagavond krijg je direct antwoord op al je vragen!

Woensdag 18 juli vanaf 19:00; het spreekuur van De Tacklebox!

Daarnaast laten Martin en Matthijs je de nieuwste producten zien. Je bent dus direct op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op karpergebied. Ook laten de mannen enkele van hun favoriete items voor de camera zien. Kortom: het Tacklebox Spreekuur wil je niet missen! 😉

Volg HIER het Tacklebox Spreekuur


Voor meer info over De Tacklebox surf je naar de website of bezoek je de winkel in Beilen. Vergeet ook niet om de Facebookpage te liken en Instagram te volgen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe