Aanstaande zaterdag: Karperdag bij Raven Hengelsport met 20% korting

KWO Redactie
karperdag-raven-korting-2018

Aanstaande zaterdag (9 juni) organiseert Raven Hengelsport een interessant evenement, de Karperdag! In deze update check je wat er te beleven valt in de verschillende vestigingen, en hoe je kans maakt op mooie prijzen! Daarnaast is dit hét moment om je uitrusting compleet te maken, zowel online als in de winkels scoor je namelijk 20% korting!


De mannen van Raven aan het woord: Zoals je in de intro hierboven al kon lezen gaan we dus flink knallen aankomende zaterdag. Minimaal 20% korting (ja, op werkelijk bijna ALLES) en daarnaast maak je in iedere vestiging kans op gave prijzen!

Bij Raven kun je terecht voor alle denkbare karperproducten!

Mocht je je kennis willen bijspijkeren op het gebied van karpervissen, ook dan ben je bij ons aan het goede adres. In alle stores zijn namelijk vakmannen present die je alles vertellen over aas, rigs en andere hot topics! Zien we jou zaterdag terug bij 1 van de 5 winkels?

De ervaren karpervisser Raymond Hakkert zal in Lelystad aanwezig zijn om te vertellen over fotografie. Maar als je vragen hebt over aanpak, aas of rigs… dan kun je ook bij deze baas terecht!

Lelystad

Tijdens de Karperdag is er een doorlopende presentatie over het knopen van de beste onderlijnen bij Raven Lelystad. Ook zijn er verschillende bekende karpervissers aanwezig voor het beantwoorden van al je vragen en het geven van tips. De volgende namen zijn aanwezig:

  • Faith Pro Staff > Alle vragen over hun productrange
  • Voerboten Clinic > Zelf testen en varen met diverse voerboten
  • Rod Hutchinson Team > Endtackle demo’s en uitleg over tenten range
  • Fotografie Clinic > Raymond Hakkert geeft uitleg over visfotografie

De Karperdag is een extra reden om de megastore in Lelystad te bezoeken!

Tilburg

Raven Tilburg pakt groots uit met onder andere:

  • Proline Team > Voor al je vragen over aas en voer
  • PB Products Team >  Diverse rig demo’s
  • Vissende Hollander > Informatie en advies over visreizen
  • Faith Carp Tackle > Voor alle vragen over hun productrange

Bij de winkel in Tilburg krijg je advies over je karpervakantie, kun je live onderlijnen knopen en check je het nieuwe aas van Pro Line!

Steenwijk

In Steenwijk zullen een aantal karperspecialisten acte de présence geven, kom dan ook rigs knopen en stel al je vragen. Naast scherpe aanbiedingen organiseren de boys ook een aantal leuke winacties. Kom dus langs en misschien ga je er wel vandoor met een toffe prijs!

Wil je bijvoorbeeld meer weten over de visserij met de Chod rig? Dan ben je bij in Steenwijk aan het juiste adres!

Almelo

In Almelo is het Martin SB team aanwezig met hun kwaliteitsboilies en bijbehorende producten. Ook staan de mannen natuurlijk voor jullie klaar om alle vragen te beantwoorden en jullie te voorzien van de nodige tips. De specialisten in Almelo willen je daarnaast graag helpen bij al het advies over rigs, tenten, stretchers of andere karperartikelen. De koffie staat klaar, dus kom gezellig langs!

Gouda

Bij Raven in Gouda kun je terecht met al je vragen over karpervissen. Naast de specialistische uitleg zijn er natuurlijk leuke acties om je uitrusting weer aan te vullen. Het team ontvangt je met veel plezier met een bakje koffie en uiteraard krijg je ook in Gouda de lekkere korting.

Scoor 20% korting online, klik hier!


Meer info over de Karperdag check je HIER. Bekijk ook de webshop van Raven Hengelsport om alvast een kijkje te nemen naar het zeer uitgebreide assortiment (en je winkelmandje te vullen)! De Facebookpagina’s check je hier: Raven Lelystad, Raven GoudaRaven Almelo, Raven Tilburg en Raven Steenwijk.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe