Alles over CARP ZWOLLE 2019

KWO Redactie
carp-zwolle-2019-nieuwsupdate-header

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat CARP ZWOLLE op 1 februari 2019 voor de 25e keer haar deuren opent. In die 25 jaar is deze karperbeurs uitgegroeid tot de grootste van Europa. Zo ontvangt CARP ZWOLLE jaarlijks meer dan 16.000 bezoekers uit meer dan 35 verschillende landen. Alle reden voor een feestje, vind je niet? Een feestje waar jij als karpervisser niet mag ontbreken!

Op 1 februari 2019 opent Carp Zwolle haar deuren stipt om 09:00!

Op 1, 2 en 3 februari openen de deuren van de IJsselhallen zich voor drie dagen lang karpergeweld. Verdeeld over 20.000 vierkante meter vind je meer dan 140 verschillende stands. Stands van zowel de grootste als de kleinste merken. Aan deze stands kun je je laten adviseren door professionele karpervissers en kun je je verlekkeren aan al de nieuwste producten uit ‘karperland’. Natuurlijk worden er ook dit jaar weer meerdere lezingen verzorgd en kun je profiteren van de vele aanbiedingen die te vinden zijn op de beursvloer. Zoals altijd is er ook dit jaar weer meer dan genoeg te doen voor jong en oud.

Op diverse stands krijg je de beste tips & tricks!

Vanwege het 25 jarig bestaan van CARP ZWOLLE zullen ze alle zeilen bijzetten om er een spetterend feest van te maken. Denk aan verschillende activiteiten, scherpe aanbiedingen en leuke acties. Het moet een feestje worden dat je niet snel zult vergeten. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent en bestel alvast je kaarten online. Niet alleen betaal je dan minder voor je entree, maar je profiteert ook van de vele voordelen van een e-ticket.

Klik hier voor alle voordelen!

Win één van de drie karpervisvakanties aangeboden door The Carp Specialist!

CARP ZWOLLE 2019 vind plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 februari van 09:00 tot 17:00 uur. Zondag 3 februari openen ze ook om 09:00 uur maar sluiten ze een uurtje eerder, namelijk om 16:00. Ga je met de auto, dan kun je voor de deur parkeren. Hiervoor koop je een parkeerkaart bij de IJsselhallen. Deze kost je 10 euro voor de hele dag.

Struin over de beurs en jaag de beste koopjes na 😉

KOOP HIER JE CARP ZWOLLE TICKET

Op de website van Carp Zwolle check je alle info over de beurs. Volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe