Autumn Vibes the movie – Gave onderwaterbeelden van Pole Position

KWO Redactie
Saron Koen Strategy Pole position header

Het Nederlandse Strategy heeft met de merken Saga, Grade en Pole Position niet stil gezeten de afgelopen jaren. Het gamma is flink uitgebreid en dat brengen ze regelmatig in de praktijk. Om de endtackle ook eens aan een goede test te onderwerpen hebben ze een onderwatercamera aangeschaft en hier een video mee gemaakt. Het resultaat zie je hier!


De mannen vertellen: Pieter van de Werfhorst, Koen Koops en Saron Debets, de mannen achter Grade, SAGA en Pole Position, bevissen een heldere zandafgraving en dit keer wordt er ook gefilmd met een onderwatercamera. Uiteraard wordt er gevist en gevangen met het Pole Position Central Shocker System en de nieuwe CS Safety Leadclip. Het resultaat is verbluffend, een film met prachtige (sfeer) beelden, actie en live commentaar. Ga er maar eens goed voor zitten, want deze movie mag je niet missen!

TEAM STRATEGY, GRADE, SAGA EN POLE POSITION


Wil je meer weten over de Pole Position items of over de andere producten van Strategy? Check dan de website en vergeet ook de Facebookpagina niet te liken voor de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe