Autumn Vibes: Videosnack van Peter Vlasveld

Peter Vlasveld
peter-vlasveld-header-najaar-karper

Twee maanden terug zette de vrouw van Peter Vlasveld een dropje van een dochtertje op de wereld. De eerste weken was de verliefde Peet niet bij het wiegje weg te slaan, maar inmiddels heeft deze strijder z’n lijnen al een aantal keer nat gemaakt. Een visser blijft immers een visser en te lang thuisblijven zorgt voor een slecht humeur 😉 

Om verliefd op te worden!

Toch is er altijd de drang naar het water…

De afgelopen weken heeft hij dan ook enkele nachtjes gevist en zoals altijd stond zijn videocamera te zoemen. Hieronder checken jullie een korte videosnack die hoort bij dit verhaal…

Afgelopen weekend werd er een nachtje gevist op een tof Belgisch water.

6 uur vanmorgen, de druppels van de bomen tikken op mijn tentje als ik door de rits sluiting naar buiten kijk. Het is pikkedonker en koud. Ik besluit nog even in de warme slaapzak te blijven als ik mijn rits snel weer sluit. Ik sluit mijn ogen en krijg een enkele piep op de verre hengel gevolgd door een fluiter. In de regen dril ik de vis af en zie amper wat met mijn hoofdlamp door de regen en dan verschijnt deze oude beuker aan de oppervlakte. Alles zeiknat opgeruimd, foto’s met de zelfontspanner en snel naar vrouw en kind. Najaarstaferelen, ik hou ervan!

De komende zal Peter vast nog wel eens een lijntje uit gaan gooien, volg hem dan ook op z’n Facebookpage want zijn pics en video’s wil je zeker niet missen!

Het najaar is nog maar net van start gegaan, dus reken maar dat Peter nog een aantal keer zal gaan toeslaan.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe