Back in Business: Dutch Carp Addict

Dutch Carpaddict
dutch-carp-addict-back-in-business-header

Goed nieuws voor de liefhebbers van hoogstaande video’s en bazige pics: de mannen van Dutch Carp Addict (DCA) zijn weer terug op het toneel! In de video’s en foto’s van DCA nemen de mannen ons mee in hun visserij en vooral de beleving daarvan. Hieronder lees je meer over de beweegredenen van Rick Bongers, Willem Struikrover, Peter Schouten en Joery van der Beek, de mannen achter DCA.


Dutch Carp Addict (DCA) bestaat uit een groep fanatieke karpervissers die door middel van vette video’s de kijkers meenemen in hun visserij en vooral de beleving daar van. Het vissen op karper is immers zoveel meer dan alleen maar het vangen van een (grote) karper. De voorbereiding, de tactiek, de misstappen en uiteindelijk het vangen van een felbegeerde vis maken samen de herinnering die uiteindelijk zal blijven hangen.

Karpervissen is veel meer dan alleen vangen!

Genieten en ontspannen

Wij willen dit op onze manier aan de kijkers overbrengen. Mooie sfeervolle beelden afgewisseld met snelle actie, gierende runs en flink wat humor. Precies zoals we onze hobby beleven. Het leven is al serieus genoeg en juist binnen je hobby moet je vooral genieten en ontspannen.

Aan sfeerbeelden geen gebrek bij Dutch Carp Addict!

Dit voorjaar zijn we begonnen met ons nieuwe project en de planning is dat begin volgend jaar Catch Your Memories 3 zal uitkomen. De avonturen die we tot nu toe hebben meegemaakt zijn al zeer bijzonder te noemen. Van het struinen op dikke Nederlandse vissen in de polder tot het grote avontuur in het buitenland… Alles zal voorbij komen in de echte stijl van DCA. Dus reken maar dat een aantal mooie bloopers, veel plezier en het nodige kameraadschap op je beeldscherm gedropt zal worden 😉

Joery van der Beek, één van de krachten achter DCA.

Om alvast in de sfeer te komen hebben we onze vorige twee producties hier voor jullie klaar staan. Hopelijk hebben jullie een uurtje de tijd en om te genieten van Catch Your Memories deel 1 en 2!

En deel 2:

Check hier deel 1 en deel 2 om je geheugen op te frissen!


Vind je het leuk om op de hoogte te blijven? Check dan de Instagram pagina en natuurlijk het YouTube kanaal!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe