Baitworld lanceert de nieuwe Milky CB range

KWO Redactie
baitworld-milky-coconut-banana-header

De mannen van Baitworld zijn bij jullie misschien vooral bekend om de partikels die zij verkopen. Echter blijft het hier niet bij, want naast de partikels is er ook een zeer complete boilierange te verkrijgen bij de aasfirma uit Ouderkerk a/d IJssel! Deze range is onlangs aangevuld met een verrassende nieuwe smaak, de Milky CB. In deze update lees je alles over deze nieuwe bol.


Patrick Groenewegen, eigenaar van Baitworld, vertelt: Naast de populaire Green Zing was er behoefte aan een tweede zoete bol in ons assortiment. Deze bol moest, naast de zoetigheid, ook de nodige voedingswaarde bevatten. Hierdoor zou de bol zowel instant zeer goed werken als op de lange termijn, bijvoorbeeld met een voercampagne.

Bij het voeren kun je de boilies perfect aanvullen met de nieuwe Milky CB pellets!

Het resultaat van al deze behoeftes is perfect samengekomen in de nieuwe bol: de Milky Coconut Banana, oftewel Milky CB. De coconut en de banana zijn twee oldskool flavours die hun kracht al vaak hebben bewezen.

De oldscool flavours doen het nog altijd goed!

Verder bevat de Milky CB de nodige melk extracten, aminozuren, eetlustopwekkers, een hoog eiwitgehalte en voldoende koolhydraten!

Geef de boilies extra kracht met de booster liquid…

…of kies voor een potje voorgesoakte haakaasjes!

De melkextracten zorgen voor een mooie, zachte smaak en dankzij de flavours is de bol enorm zoet en aantrekkelijk. Er is bij deze bol gekozen voor een grove birdfood die zorgt voor een mooie open structuur wat resulteert in een snelle uitwaseming van de geur/flavour.

Een heerlijke spiegel die gevangen werd door Ian Heere op de Milky CB!

Zelfs bij watertemperaturen onder de 10 graden zal de bol nog perfect werken. Volgens ons is dit dan ook het ideale aasje om het hele jaar door in te zetten!

De fluo pop-ups maken de Milky CB range compleet.

Consultant Niels Kunzel was één van de eerste vissers die met de Milky CB aan de slag ging. Daar was hij niet rouwig om, want diverse serieuze vissen belandden op zijn mat!

Check hier de Milky CB range!

Actiedeal met NTEC

We hebben in onze webshop ook verschillende actiepakketten met boilies, NTEC end tackle en partikels. Naast Garlic Octopus Fish RR en Dark Tuna is er nu ook een actiedeal met de nieuwe Milky CB boilies. In dit actiepakket vind je onder andere pop-up corn, curve shank haken, tungsten sinkers en boiliestops van NTEC. Daarnaast vullen wij het pakket aan met twee kilo boilies, twee liter hennep, een potje fluo pop-ups én een potje soaked hookbaits. Dit alles kost je slecht €49,95 in plaats van €87,50! Bekijk de deal hier.

Met dit bomvolle pakket kun je wel weer even vooruit!

Baitworld


Bezoek de website van Baitworld om het hele assortiment te checken en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alles wat er rondom Baitworld gebeurt!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe