Bazenmovie: CARPFISHING 2018 – Nomad By Fate

KWO Redactie
nomad-by-fate-salvatore-perrone-header

Als er iemand verslaafd is aan het karpervissen, dan is het wel onze Italiaanse connectie Salvatore Perrone. De afgelopen maanden is hij door Slovenië getrokken en heeft hij meerdere wateren vereerd met een bezoekje. De focus van hem ligt vooral op de natuur én het vastleggen van al dat moois op foto én film. Check hieronder zijn film over het visjaar 2018!

Samen met zijn vriendin Vita reist Salvatore de hele Balkan door!

Na het opnemen van zijn omgeving stopt het niet voor Salvatore, eigenlijk begint het werk dan pas: de beelden samen laten vloeien tot een video! Het resultaat van de afgelopen visjaar kunnen jullie hieronder zien. Eigenlijk is het een ‘mini-docu’ waarin de Italiaan zijn liefde voor het ‘totale plaatje’ met ons deelt. Geniet dan ook van CARPFISHING 2018, want dat karpervissen zijn leven is… dát is wel duidelijk 🙂

Voor meer foto’ en video’s check je www.nomadbyfate.com, of de Facebook en Instagram pagina’s van Salvatore! Wat overigens ook een aanrader is: de Top 10 Pics van deze baas. Hieronder droppen we nog wat platen uit het visjaar van 2018!

Volg Vita Gallitto, de vriendin van Salvatore, op Instagram: @life_gramEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe