Bizar: karpervisser in elkaar geslagen na vangen targetvissen

KWO Redactie
robin-van-dongen-geweld

Vandaag bereikte ons een heftig verhaal waar onze nekharen van overeind gaan staan: Robin van Dongen ving gisteren een aantal targetvissen en moest dat bekopen met een paar rake klappen… 


Robin vertelt: “Ik ben gisterochtend wezen vissen en tot mijn grote vreugde wist ik in korte tijd drie hele mooie vissen te vangen. In mijn enthousiasme heb ik deze op mijn Facebook profiel geplaatst. Het duurde niet lang voordat ik enkele commentaren kreeg dat ik deze vissen niet op ‘een eerlijke manier gevangen zou hebben’ en dat ik ‘onrespectvol met de vissen om zou gaan’. Allemaal lariekoek en deze medevissers zeiden ‘dat ze me in de gaten houden’…”

De vangst van de volschub van meer dan 20 kg deed de stoppen bij twee andere vissers doorslaan!

De vangst van de volschub deed de stoppen bij twee andere vissers doorslaan!

“Het duurde niet lang voordat ik een berichtje kreeg dat ik ‘maar beter de rest van m’n leven achterom kan kijken’. Geloof me, het is niet leuk om zulke berichten te krijgen. Maar het werd nog erger: gisteravond zat ik op mijn fiets (na gewerkt te hebben) toen er een auto stopte. Toen ging het snel: ik werd van mijn fiets gesleurd en in de bosjes getrokken. Daar kreeg ik meerdere stompen, waaronder drie in mijn gezicht.”

Hier kon Robin nog lachen. Dat zou even later anders zijn...

Hier kon Robin nog lachen. Dat zou even later anders zijn…

“Terwijl ik op de grond lag spraken de twee daders mee dreigen toe: ‘als we jou nog 1 keer zien vissen, dan slaan we je helemaal de tyfus in, je bent bij deze gewaarschuwd’… Niet normaal toch?”


Uiteraard heeft ieder verhaal twee kanten. Het relaas hierboven is opgetekend door de KWO redactie uit de mond van Robin en belicht uiteraard alleen zijn kant van het verhaal. Mochten er updates zijn omtrent dit vervelende voorval, dan zal dit artikel voorzien worden van een update.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe