Blog van Bas: ‘De Hel van Tatabánya’ – Deel 1

KWO Redactie
bas-van-der-werff-karpervissen-nederland

Onze makker Bas van de Werff heeft weer een drukke zomer achter de rug. Nu het najaar weer is begonnen, is het dan ook een perfect moment om terug te blikken op een zeer geslaagde sessie in eigen land die Bas samen met vismaat Niels Bouwer viste. Normaliter bezoeken de boys graag het Franse land, maar dit jaar werd er gekozen voor een grote plas in ons eigen land. Wil je weten hoe dat is bevallen en wat Bas en Niels zoal vingen? Lees (en kijk) dan snel verder! 🙂


Even voorstellen…

Bas aan het woord: Voordat ik ga beginnen met mijn eerste blog, wil ik mijzelf graag even voorstellen. Mijn naam is Bas van de Werff en zoals jullie wellicht al weten is mijn grote passie het vissen op karper. Binnen deze prachtige hobby heb ik nóg een andere hobby: filmen en fotograferen! In mijn eerste blog heb ik dan ook een toffe video voor jullie klaarstaan.

Binnen deze prachtige hobby heb ik nóg een andere hobby: filmen en fotograferen!

Deze eerste blog staat in het teken van een recente ‘social’. Een woord waar ik persoonlijk al de kriebels van krijg! Maar, hier kom ik later nog even op terug in mijn blog, anders dwaal ik al af… Ik ben dus in ons eigen land ten strijde getrokken met mijn partner in crime Niels Bouwer.

Dit keer gingen we in ons eigen land achter de schubben aan!

Ons eigen kikkerlandje

Zoals gewoonlijk maak ik in het najaar altijd een trip naar die schimmelkaas vreters: Frankrijk! Echter ben ik afgelopen voorjaar al 3 keer naar het zuiden geweest (check HIER die video’s), dus daarom besloten we om dit najaar in ons eigen kikkerlandje te vertoeven. Iets wat we eigenlijk te weinig doen! Er zijn in Nederland zo ontzettend veel mooie plekken waar je simpelweg nooit de moeite voor neemt…

De gezellige social bewees maar weer dat er ook in Nederland genoeg mooie vissen te vangen zijn!

“The bullet is trough the church”, zoals van Gaal het zou zeggen. Je zou denken dat het een stuk makkelijker dan Frankrijk is, maar dat viel vies tegen! Veel privé- en/of verenigingswateren maakten het lastig om een lijstje met wateren te maken, maar uiteindelijk hebben Niels en ik toch één heel gaaf water gevonden. Hoe het er daar aan toe ging, check je in onderstaande video!


Tot de volgende blog! 🙂

Bas van der WerffEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe