BREAKING: Nieuw wereldrecord gevangen op Euro Aqua: 51,2kg – LIVESTREAM

KWO Redactie
euro-aqua-karper-wereldrecord-michel-Schoenmakers

Euro Aqua… Het Hongaarse betaalwater maakt de tongen weer flink los. Vandaag (vrijdag 23 november) is de topvis van het water gevangen op een duizelingwekkend nieuw topgewicht. De spiegelkarper klokte maar liefst 51,2 kg en is daarmee zo’n 2 kilo zwaarder dan het vorige record (dezelfde vis overigens).

De vanger in kwestie is de Nederlander Michel Schoenmakers! Gefeliciteerd kerel! 

In onderstaande livestream zien jullie hoe de Nederlandse visser Michel Schoenmakers met zijn ‘Fish of a Lifetime’ poseert. Wat een BAK!

Om de Facebookers wat op te warmen deed Jacqueline, de dochter van de eigenaar, de ‘aankondiging’ van het wereldrecord. Wees eerlijk: kijk je liever naar haar of naar de vis?

De visserij op Euro Aqua is op z’n minst omstreden: veel vissers hekelen het grote aantal karpers dat op zo’n klein oppervlak huist. ‘Dierentuin’ of ‘kermiswater’ zijn veelgehoorde kreten. Echter: een ieder vult zijn/haar hobby op eigen manier in. De een houdt van een Franse binnenzee met slechts een handjevol 20 kilo karpers en de ander wil ‘bakken vangen’ op een afgesloten water. Vandaar dan ook de felicitaties aan Michel, hoe je het ook went of keert: zo’n vis vangen is en blijft bijzonder!

Een blik over Euro Aqua, een betaalwater met een ongekend aantal 30kg+ vissen.

Team KWOEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe