BULKVOORDEEL tijdens het Voerfestival bij Raven

KWO Redactie
Raven-voerfestival-header

Met het voorjaar in het vizier is dit hét moment om voer aan te schaffen. De boys van Raven hebben dit ook door en om hun klanten van dienst te zijn geven ze van maandag 12 t/m zondag 25 maart dikke kortingen op grote delen van het aas assortiment. Door het bulkvoordeel kan je korting oplopen tot maar liefst 44%! Hoe het werkt lees je hieronder…

Of je nu pop-ups, boilies, grondvoer of partikels koopt: het is nu allemaal extra voordelig!

Sla je slag en bestel je voer voor het hele jaar! Dit is nu extra interessant want des te meer je koopt des te groter je voordeel wordt. Zo krijg je 5 verpakkingen en betaal je er maar 4 op o.a. boilies, boiliemixen, stickmixen, kant-en-klaar lokvoer, partikels en pellets. Daarnaast scoor je ook nog eens 20% korting op dips, flavours, additieven, pop-ups en losse ingrediënten!

Bestel nu je aas voor heel 2018!

Bovenstaande is natuurlijk erg interessant maar er zijn ook nog een aantal knaldeals die zorgen dat je korting nóg verder op loopt (tot maar liefst 44%). Hieronder lichten we er een aantal uit!

Voor een baal van 20 kg tijgernoten betaal je bij Raven nu geen €59,99, maar slechts €34,99!

Pellets nodig? Koop nu een 20kg zak Halibut base pellets (20mm) voor maar €32,99 in plaats van €44,99!

Populair bij Raven: de boilies van Tasty Baits. De 10kg verpakkingen waren met €39,99 per 10kg al spotgoedkoop, maar tijdens het Voerfestival betaal je slechts €22,50. Dat is dus nipt 2 euro per kilo!

Bestel nu je aas voor heel 2018!

Voorwaarden Voerfestival:

  • Niet geldig op doodaas, foreldeeg, imitatieaas, sets, voerbenodigdheden.
  • Actie is ook geldig in de Raven filialen in Almelo, Lelystad, Steenwijk, Tilburg en Gouda.
  • Tip: Haal je bestelling op in de winkel om verzendkosten te besparen!
  • Houd rekening met langere levertijden doordat niet alles direct leverbaar is uit eigen voorraad.

Al met al een toffe actie en een uitstekende reden om eens goed na te denken over de wateren die jij dit jaar wil gaan bevissen. Ga eens na welke aassoorten je op jouw wateren nodig hebt én hoeveel aas je wilt gaan inzetten! Immers: er komt waarschijnlijk geen moment dat je zo voordelig een voorraad kunt inslaan! Veel succes 🙂

Bestel nu je aas voor heel 2018!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe