Carp Baits Benelux – het nieuwe vertrouwde CBB!

KWO Redactie
cbb-boilies-header

Aan het einde van 2017 is CBB HQ Baits (Carp Baits Belgium) van eigenaar geswitcht, Willem Quint is jarenlang de verdeler geweest van het aas via de Boiliespecialist en is nu ook de producent geworden. Tevens is de naam gewijzigd naar CARP BAITS BENELUX en is het kantoor en de productie verhuisd naar Nederland.


CBB Baits aan het woord: Het bedrijf is vol in ontwikkeling, nieuwe producten zijn in de maak, het team is vernieuwd en de website ondergaat een metamorfose. De graadmeter is om zorg te dragen voor  de hoogst mogelijke service, betrouwbaarheid en kwaliteit. De alom bekende smaken zoals Red Mystery, Milky Ice Cream, Epic Orange, NFB, Shellfish Krill en Squid Garlic Robin Red zijn nog altijd hetzelfde van recept en alle boilies worden nu geleverd in 1KG zakken én in de vertrouwde zwarte 2 en 7 kilo emmers.

Wij leveren nog steeds in de vertrouwde zwarte emmers!

CBB’s bekendste producten zijn wel de gestoomde boilies van topkwaliteit én de super attractieve pellets in opvallende kleuren. Om de range compleet te maken zijn in dezelfde lijn ook de Fluor Popups en Booster Juices verkrijgbaar.

Wat ons onderscheid is écht vers aas! Daarnaast is iedere boilie uniek qua smaak, geur, kleur en structuur. Door gebruik te maken van diverse vaste en vloeibare attractoren lekken onze gestoomde boilies geleidelijk uit en dát vangt!

Wat ons onderscheid is écht vers aas!

Waar te verkrijgen?

Onze boilies zijn online verkrijgbaar via de Boiliespecialist website maar ook diverse winkels in Nederland, België en binnenkort ook in Duitsland.

Namens het team van CBB, veel succes!

CBB Baits


Voor meer info over de producten van CBB Baits check je de website. Volg ook de Facebookpagina en de Instagram pagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe