#CARP II – Karpervissen met Ed Skillz

KWO Redactie
ed-skillz-video-update-kwo-karpervissen-1

Video’s kijken: daar houden we allemaal wel van. Zeker nu het met de huidige temperaturen lastig is om een karper te strikken is het tof om te kijken naar de avonturen van een ander! In de videoserie #CARP neemt Ed Skillz jullie mee in zijn alledaagse visserij, lekker dichtbij huis. Een relatief simpele manier van karpervissen, maar zeker een wijze waar deze strijder enorm van kan genieten!

Grote karpers vangen is mooi, maar als je de kleinere exemplaren niet kunt waarderen is de magie verloren!

Dit keer geen monsterkarpers van de rivieren of het vissen vanuit de boot op een enorm meer. Nee, gewoon lekker met twee hengeltjes op pad en bezig zijn met zijn passie: het vangen van een karper! Formaat: doesn’t matter! Kijk dan ook mee naar #CARP part 2 en geniet!

Genoten van de video? Volg Ed dan op Instagram, klik hier. Op zijn Insta dropt hij wekelijks gave foto’s en videosnippers van zijn avonturen aan de waterkant én zijn #vakmanschap in de tattooshop!

Het leven gaat ook bij Ed niet altijd over rozen… 😉

Ook leuk om op een bloedhete zomeravond naar te kijken (met een Radler in de hand): het Youtube kanaal Ed Skillz Carp Fishing. Hier heeft Ed al zijn movies gebundeld en o.a. de goed bekeken The Hunt For Carp video’s kun je hier terugvinden! Eentje hebben we hieronder alvast voor je klaargezet! Enjoy!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe