Cassiën Diaries – Deel 6 – Mark Hofman

KWO Redactie
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2018/04/mark-hofman-danielle-blog-cassien-1-1050x700.jpg

Alllllright boys & girls! Het einde van mijn avontuur in Zuid-Frankrijk komt in zicht. In de vorige delen zagen jullie al dat het machtige Cassiën een harde noot bleek om te kraken. Gelukkig wist ik toch een aantal brute vissen te strikken, waaronder de fantastische veertiger die ik samen met Remy ving!

Een uitzicht dat NOOIT zal gaan vervelen...

In de volgende vlog bevis ik maar liefst 3 wateren en mijn stoere vriendin doet ook een duit in het zakje door me te vergezellen naar twee van deze droombestemmingen. Oja, op 1 daarvan weet ze zelfs meer te vangen dan ikzelf! Een deuk in mijn ego natuurlijk ;-)

Nee geintje, ik ben superblij dat Danielle met me mee is, anders was het een eenzame trip geweest! Meer en meer besef ik dat ik een geluksvogel ben met z'n vriendin. (Ze leest mee, dus jullie snappen: even wat extra punten scoren)!

Een oude Cassieën strijder uit de video die je hieronder kunt checken!

Keep searching!

Ben je al KWO Member? Log dan hieronder in