CC Moore Live System: “Legendarisch aas voor in het najaar”

KWO Redactie
cc-moore-najaar-live-system-header

Als je ooit een partij Live System boilies van CC Moore in je handen hebt gehad kun je vast niet ontkennen dat dit niet zomaar een boilie is. Het ruikt zoet en romig maar tegelijkertijd herken je ook een gist- en amandelachtige geur. Volgens CC Moore is Live System bij uitstek dé boilie om in het najaar te gebruiken. In deze update lees je alles over dit populaire aas!


De mannen van CC Moore aan het woord: De fletse gele kleur van de Live System maakt dat de boilies er ‘washed out’ uitzien maar toch opvallen op de bodem. Omdat er een flink aantal complexe ingrediënten –denk aan verschillende soorten gist, natuurlijke suikers, Corn Steep Liquor poeder, Cream enhancers en verschillende melkproteïnen- gebruikt worden is deze boilie een aas dat direct door karpers wordt geaccepteerd. Bovendien lijkt het zo dat je met Live System  boilies veel langer kan doorvissen voor de karpers er genoeg van hebben.

Met de Live System ben je gegarandeerd van een legendarisch aasje van superieure kwaliteit!

Vaak is het zelfs zo dat hoe meer boilies ze vinden, dus hoe meer je voert, hoe meer de karpers ervan willen vreten! Die eigenschap maakt dit aas uitermate geschikt voor de zwaardere voercampagnes, bijvoorbeeld in het najaar! Door de afwezigheid van vismeel is deze boilie enigszins afwijkend en tegelijkertijd goed verteerbaar waardoor je er in de winter prima mee kan blijven doorvissen. Niets dan voordelen!

Een Engelse wintervis die viel voor de Live System aasjes.

Die eigenschap maakt dit aas uitermate geschikt voor de zwaardere voercampagnes, bijvoorbeeld in het najaar!

Verschillende varianten

De Live Systems worden zowel aangeboden als Freezerbaits als Shelf life boilie in de diameters van 10, 15, 18 en 24mm. Vaak kun je de Live System bij de beter gesorteerde hengelsportzaak in bulkdeals bestellen. Verder zijn er voor de gemotiveerde zelfdraaiers de Boilie Making packs. Dit zijn verpakkingen Live System basismix waar een verpakking met de juiste hoeveelheid hennepolie is mee geleverd.

Zelf gedraaid of kant en klaar: de Live System van CC Moore heeft zijn kracht al vaak bewezen!

De creatieve zelfdraaier zal snel ontdekken dat de Live System zich perfect laat combineren met een groot aantal flavours, Essential oils en andere toevoegingen waardoor een gepersonaliseerd aasje eenvoudig te creëren is. De basismix rolt zeer vlot en laat toevoeging van grote hoeveelheden liquids (zoals Tuna L030, Aminoblend 365, etc) toe. De mogelijkheden zijn echt oneindig!

De mogelijkheden zijn echt oneindig!

Als aanvullend haakaas bestaan er Airball pop-ups in verschillende diameters, Corkball pop-ups voor gebruik met Chod en Hinged-Stiff rigs en White pop-ups voor wie zijn presentatie extra wil laten opvallen. Kortom: de Live System is een zeer aantrekkelijk en instant werkend aas dat op allerlei manieren ingezet kan worden. Het is niet voor niets het favoriete aas van veel van onze consultants. Doe jij er ook je voordeel mee?

Uiteraard zitten er ook ‘Hard Hookbaits’ in de Live System range. Ideaal wanneer je je aas langer wilt laten liggen of als je te maken hebt met kreefjes of catfish.


Wil je meer weten over de producten van CC Moore? Check dan de website, Facebookpagina en vergeet ook zeker niet hun YouTube kanaal te bekijken!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe