Check hier de 100 winnaars van €50 Shoptegoed bij De Tacklebox

KWO Redactie
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2017/06/kwo-mega-marathon-tacklebox-2-1050x565.jpg

Zojuist heeft Michiel LIVE op Facebook de 100 winnaars bekend gemaakt van de waardebonnen van De Tacklebox. Heb je de stream gemist (of wil je hem nogmaals bekijken), check hem dan hieronder!

Om het wat makkelijker te maken hebben we de 100 winnaars op een rijtje gezet. Al deze gelukkige KWO Members krijgen nog vóór het weekend een eenmalige kortingscode in de mailbox. Met deze code kun je voor €50,- online shoppen bij de karperspeciaalzaak in Beilen. Let op: deze code is niet te gebruiken i.c.m. andere acties.

Jan Nanne
Johan van Veldhuizen
Remco ten Klooster
marlon zant
Michel Slothouwer
Robert Roovers
Jimmy Schotting
Rob Tibbe
Anton Kolker
Rogier van der Vaart
ronald janssens
Rene de Schipper
Wessel Voet
Mike Cornelissen
Peter van welij
Dave van mourik
Paul Balde
Rolf Kok
kevin korse
Maurits van den Top
Sheridan Clemens
Dennis ven der Leest
Iwan Leeuw
Kerim Demirel
Willem van den Akker
Ricardo Reijchard
Stan Croes
Ronny De Cock
Sylvester hamel
Stijn cornelis
Roy Driessen
Daan Wilps
Rick Vriesema
Glenn Segers
Sion Schreur
Koen Jacobs
harfri van der leij
Justin Vriend
Bert De bloois goojers
willem van engelenhoven
Cas Hubbers
Mick Verschoor
jannick den ouden
Tom Van Oosterhout
Jordy Bregman
Robin de Vries
Remon Torreman
Joris Groeneweg
Walter de Wit
Stijn Kriekels

melvin jansen
Louis Lanterbusch
Guus Janssen
Jan Haspers
W Michels
Edwin van Gemeren
Jesse Van mierlo
Christian Guyt
Michiel Andeweg
Paul Van Der Peet
Gerrit Blom
Jaro Schreuder
Skip Raemakers
Dave Bekkers
Stefan van Gameren
Erik Bakker
Arjen Renzenbrink
Danny De vreugd
Niels Brandon
Lowie van den Bemt
Ronald Kievitsbosch
Glen Van Balen
Tim De Rick
Wim Schaap
Bjarn Bottger
Gerard Waalboer
Stan Tonissen
Ronald Butter
Martijn Versleeuwen
Danny Morssink
Jeffrey Middendorp
Ruud Kanon
Jeroen Kors
Lars Janssen
Bjorn De Vries
kenneth roelandts
Ben Luijs
Nick Lammers
Jurgen Van Collenburg
henk van meurs
Remco Eskes
Michael Vos
john gildemeyer
Mik Dolmans
daan van den Dungen
Coert De Bie
Joey Wouters
Wesley Goedhart
Joeri Van Den Bremt

De Tacklebox: supporter van de KWO Community vanaf dag 1.

Upcoming: Ronde 3 van de KWO Mega Marathon

Kortom, wederom was dit toch wel een actie die UNIEK genoemd mag worden! Een grotere winkans was er nog nooit tijdens een winactie in de hengelsport! Ben je nog geen member? Sluit jezelf aan bij de KWO Community, je kunt het immers al een maandje proberen voor slechts €6,95! En… over 3 weken geven we wederom een toffe prijs weg! Hieronder alvast een preview  😉

Kaboem! Binnenkort maken we de volgende prijs bekend! #ronde3 #MegaMarathon

Verdere uitleg over de actie

Ben je nog geen KWO Member? Meld je dan hier hééél snel aan om direct kans te maken! In 4 fases gaan we namelijk telkens een aantal vette prijzen verloten onder alle KWO Members met een actief maand- of jaarmembership*. Ben je al KWO Member? Goed bezig! Je hoeft dan verder niets te doen!

De KWO Community biedt naast vette acties nog veel meer!

Naast deze grote winacties draait de KWO Community vooral om gave video’s en leerzame en vermakelijke artikelen. Ook ontvang je bij 14 grote hengelsportbedrijven korting als je KWO Member bent! Inmiddels zijn er al honderden tevreden KWO Members, check hieronder enkele reviews van KWO Members:

Ik vind het het geld zeker waard omdat je geweldige films te zien krijgt van top kwaliteit, waar veel moeite in is gestoken. Ook krijg je de nodige kortingen bij verschillende hengelsportzaken en bij KWO zelf krijg je ook een hoge korting.

Nick Beekman

De KWO Community vind ik tot nu toe echt zijn waarde terugbetalen door 1: de kortingen van verschillende hengelsportwinkels en aasbedrijven 2: de leuke films die uitgebracht worden door de heren. Daarnaast zijn er natuurlijk de how to videos, waar ik zelfs na zoveel jaar nog dingen van mee pik. Ik zal zeker nog lid blijven en kan niet wachten voor de dingen die komen gaan.

Barry Vonk

De KWO Community is een geweldig membership!! Vergeleken met een magazine is het veel diverser. Denk aan artikelen, tips en tricks en niet te vergeten hele leuke video’s van karpervissers uit heel Europa!

Kevin VD

De 4 pijlers van de KWO Community

Binnenkort op de KWO Community: veel vette video’s!

Ook de komende periode kun je weer veel toffe updates verwachten. Mark is weer in de Franse bossen gedoken voor een reeks ‘Undercover in France’ video’s en de eerste delen staan inmiddels LIVE. Ook verschijnt er binnenkort een nieuwe Pilaar & Hofman film en dat de boys op ongekend mooie locaties zijn geweest wordt wel duidelijk in deze video-snack:

Daarnaast kun je natuurlijk diverse auteurs en videomakers uit binnen- en buitenland verwachten op de Community. Kortom, twijfel niet langer en sluit jezelf ook aan bij de vetste karpercommunity van de Benelux!

Auteurs en videomakers uit binnen- en buitenland verschijnen wekelijks op de KWO Community.


Spelregels KWO Mega Marathon

1.) De actie loopt van 10 mei 2017 tot en met 20 augustus 2017 19.00 uur.

2.) De trekkingen van de winnaars vinden plaats op 31 mei, 21 juni, 12 juli en 20 augustus 2017. De winnaars worden op de KWO website bekend gemaakt. KWO gebruikt een software programma om voor elke individuele prijs een winnaar te loten. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

3.) KWO Members maken slechts kans op de prijzen als zij geen betalingsachterstand hebben van het KWO Membership. Alleen Members met een ‘actief’ (lees; Membership met toegang) KWO Membership doen mee in deze actie. Ook indien een Member zich voor het eerst heeft aangemeld en de 1e automatische incasso mislukt is is deelname uitgesloten.

4.) Gewonnen prijzen zijn niet te ruilen en/of om te wisselen voor contanten etc.

5.) Indien prijswinnaars niet reageren binnen 14 dagen na bekendmaking van de winnaars of de prijs niet ophalen op de afgesproken datum zullen de prijzen opnieuw verloot worden. Prijzen dienen te worden opgehaald op een nader door KWO te bepalen moment.

6.) KWO is niet aansprakelijk voor eventuele directe en/of indirecte schade voortkomende uit of verbandhoudende met deze actie. KWO is niet aansprakelijk voor de werking van de prijzen. Garantie etc verloopt allemaal rechtstreeks via de fabrikant van de betreffende producten. Minderjarigen mogen alleen deelnemen aan de actie na toestemming van ouders/verzorgers.

Ook voor leerzame (technische) artikelen en video’s kijk je op de KWO Community.


Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe