Compact en betrouwbaar: Xplore Handmade Baitboats van Berns Voerboten

KWO Redactie
berns-voerboten-artikel-header

In de hedendaagse karpervisserij is een voerboot niet meer weg te denken. Even snel je rig droppen op een talud of een hengel strak tegen overhangende takken positioneren; het kan allemaal! Het Nederlandse bedrijf Berns Voerboten bombardeert de markt met de Xplore Handmate Baitboats, een compacte maar betrouwbare voerboot. Hieronder bekijk je een kort filmpje en lees je meer over de functies van deze boten.


Xplore Handmade Baitboats

Berns Voerboten vertelt: De Xplore Handmade Baitboat is een volledig met de hand gebouwde, duurzame voerboot en wordt afgebouwd met uitsluitend de betere onderdelen uit de modelbouwwereld. De voerboot weegt slechts 5 kilogram, maar desondanks de kleine afmetingen heeft de boot uitstekende vaareigenschappen en een voercapaciteit van ongeveer 2,5 kilogram.

Op zoek naar een kleine, maar degelijke voerboot? Dan is dit model van Berns Voerboten wellicht wat voor jou!

Door het op maat gemaakte RVS roer heeft de Xplore Baitboat een zéér korte draaicirkel en is de voerboot koersvast. Als je rechtdoor vaart blijft de boot dus ook die richting op varen. Standaard is de Xplore Handmade Baitboat al zeer compleet met onder andere een verstraler, digitale accu indicator, verlichting (in te schakelen via handzender) en wordt de boot standaard geleverd met een Intelligent Power Lithium-ion accu.

Standaard is de Xplore Handmade Baitboat al zeer compleet.

De Xplore Baitboat beschikt standaard al over een hoop opties, waaronder een duurzame Power Lithium-ion accu.

Zonder meerprijs is de Xplore Handmade Baitboat leverbaar in de kleuren wit en zwart, maar het is ook mogelijk om de voerboot te ‘customizen’ met gave prints. In de video zie je daar een goed voorbeeld van. Tevens kan de voerboot worden voorzien van diverse fishfinders, waaronder de Toslon en de Raymarine Wi-Fish. Deze laatste is de meest gedetailleerde fishfinder voor op voerboten,  want naast het bodemverloop, de plantengroei zijn ook obstakels goed zichtbaar op de dieptemerer.

De meest gedetailleerde fishfinder voor op voerboten.

De Raymarine Wi-Fish is de meest gedetailleerde fishfinder voor op voerboten en is te combineren met GPS en een autopilot.

Ook kan er een GPS/autopilot systeem worden aangebracht op de Xplore Handmade Baitboat. Je kan hierbij kiezen uit de Toslon X-pilot, of het nieuwe, geavanceerde APM autopilot systeem. Daarnaast kan de voerboot worden voorzien van een Front Camera System met ‘night vision’. Ideaal voor het vissen onder struiken of in de buurt van plompenblad. Met het bijgeleverd, lichtgewicht 5″ scherm kan je perfect de afstand en obstakels bekijken. Dankzij de ‘night vision’ camera heb je ook tijdens de donkere uren nog perfect zicht.

Het Front Camera System stelt je in staat om…

…nauwkeurig tegen obstakels te vissen.


Meer informatie

Het mag dus duidelijk zijn dat de Xplore Handmade Baitboat niet een alledaagse voerboot is. Het feit dat de boot standaard al rijkelijk voorzien is van vele opties en de kleine afmetingen maken hem perfect voor de hedendaagse karpervisser. De voerboten zijn te bestellen via de webshop van Berns Voerboten, maar uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen in de winkel te Leuth, vlakbij Nijmegen.

Bezoek hier de webshop

Klik op de afbeelding voor meer informatie over de Xplore Handmate Baitboat.

Berns Voerboten
Lieskes Wengs 5A
6578JK Leuth
024-7851923
Klik HIER voor de Facebookpagina.
info@bernsvoerboten.nl
www.bernsvoerboten.nl

Berns VoerbotenEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe