Crafty Catcher Big Hit Cloudy Spod Mix – De uitkomst voor iedere karpervisser!

KWO Redactie
crafty-catcher-big-hit-spod-mix-header

Iedere karpervisser wil de vis zo snel mogelijk verleiden om te gaan azen. Hierbij speelt de aantrekkingskracht van je aas uiteraard een grote rol! Het team van Crafty Catcher heeft een nieuw product ontwikkeld dat de karpervisser hierbij moet helpen: de Big Hit – Cloudy Spod Mix! Lees hieronder verder om meer te weten te komen over dit product.


De mannen van Crafty Catcher aan het woord: Hét nieuwe voer voor dit seizoen is de Cloudy Spod Mix van Crafty Catcher. Deze mix uit de Big Hit-range is een uitkomst voor de karpervisser die met de zig vist of hiermee wil beginnen! De attractieve wolk die deze mix teweeg brengt zal op veel wateren voor spraakmakende vangsten zorgen. De Cloudy Spod Mix van Crafty Catcher wordt in een handige emmer geleverd, zodat je er meteen mee aan de slag kunt gaan.

De Spod Mix wordt geleverd in een handige emmer, zodat je het voer meteen kunt aanmaken!

De mix is speciaal ontworpen voor het zigvissen. De mix maak je aan met water, de bijgeleverde ‘Cloudy Spod Oil’ en/of eventueel een andere flavour. Door het mixen met de Spod Oil wordt de mix nog lichter en zal het nog meer gaan wolken. De attractieve wolk heeft het zowel qua geur als ook visueel een enorme aantrekkingskracht op de vissen in de sector!

De Spod Mix wordt geleverd met een bijbehorende Spod Oil, die voor nóg meer aantrekkingskracht zal zorgen!

Voor het zigvissen is het goed om de Cloudy Spod Mix flink te bevochtigen en een kwartier in te laten trekken. Hierdoor kunnen de delen zich goed mengen en creëer je de ideale voerwolk wanneer de spod/spomb het water raakt. Presenteer je zig montage op de zwemdiepte van de vissen en een aanbeet hoeft niet lang meer op zich te laten wachten!

Reken maar dat deze mix vis aan zal trekken!

PVA ready!

De Big Hit Cloudy Spod Mix kent een bredere inzetbaarheid dan alleen bij het zigvissen. De mix is ook ideaal om in een PVA-bag of stick te gebruiken. Bij het aanmaken van de mix dien je alleen een klein beetje water toe te voegen. De mix zal het water eenmaal op de bodem alsnog opnemen en daar een prachtig tapijt vormen van voerdeeltjes. Pas wanneer de karper of andere vis in de buurt komt zal het voer zijn wolkende effect vertonen. Zeker op heldere wateren zal dit niet in je nadeel werken. “Zien eten, doet eten” is al langer bekend in de karperwereld. De voerwolk is hét signaal voor andere vissen dat er wat te halen valt!

Als deze mix eenmaal de aandacht krijgt van één vis, zullen er snel meer volgen!

Voor het zigvissen is deze mix eenvoudig te brengen met baitboat en/of spomb. Wil je het wolkende effect nog meer vergroten aan de oppervlakte? Probeer de mix dan eens aan te vullen met kokosmelk! Voor de karpervissers onder ons die liever de mix eens op de bodem willen proberen, denk dan eens aan een combinatie met de ‘Big Hit Pellet Mix’. Deze mix van pellets, kreeftjes en krill poeder is dé ideale combinatie voor een succesvolle instant karpersessie!

Voor de bodemvisser biedt de Big Hit Pellet Mix een uitkomst!

Succes aan de waterkant!

Crafty Catcher


Wil je meer informatie over deze mixen of de beschikbaarheid bij jou in de buurt checken? Kijk dan op CraftyCatcher.com. Vergeet daarnaast ook niet om de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe