Crafty Catcher komt met veel nieuws: Easy Squeezy, Spod Shots & meer!

KWO Redactie

Crafty Catcher heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het maken van aas voor het karpervissen. In 1985 begon Crafty Catcher in Engeland. Ze bouwden de als eerste een boiliemachine en brachten als eerste de boilies commercieel op de Engelse markt! Crafty Catcher is vooral in de UK al jarenlang bekend en in samenwerking met Copdock Mill richten zich nu op Europa. Copdock Mill is zeer ervaren in Europa om kwaliteitsproducten bij de diverse verdelers te krijgen.

Crafty Catcher blijft bezig met het ontwikkelen van kwaliteitsproducten om de karpervisser het beste aas te kunnen geven. De nieuwe producten zijn een echte toevoeging aan het brede assortiment. Onder andere de Easy Squeezy dips, nieuwe Big Hit pop-ups & boilies, Spod Shot dips en de nieuwe emmers met partikels vullen de bestaande range erg goed aan.

Get crafty! 😉

Easy Squeezy een ideale aanvulling!

De mannen van Crafty Catcher aan het woord: De nieuwe Easy Squeezy dips zijn speciaal gemaakt om je aas een extra boost te geven. Je kunt de Easy Squeezy dips perfect gebruiken om je boilies, pop ups en wafters in te soaken. De dips zijn ook erg goed te gebruiken om je pva stick of bag een extra boost te geven. De Easy Squeezy dips staan er om bekend dat ze lang op het aas aanwezig blijven. De dips vergroten qua geur en kleur de attractiviteit van je aas en/of voer. Probeer eens om je gesoakte aas eens “single-hookbait” een paar meter naast je voerplek aan te bieden, ‘Catch Bigger’!

Ook te gebruiken i.c.m. een PVA bag!

Écht iets nieuws: Spod Shots!

Nieuwe voor het spodden zijn de Spod Shots van Crafty Catcher. Deze Spod Shots zijn verkrijgbaar in drie smaken; Coconut, Oily Fish en Hot Chili. Crafty Catcher heeft er voor gekozen om een zoete, een vis en een pittige smaak uit te brengen. Hierdoor kan elke karpervisser de spodmix perfect afstemmen op de omstandigheden. Deze Spod Shots zorgen voor extra attractie onderwater. De liquids in de Spod Shots zullen zich verdelen door de waterlagen en snel de aandacht van de aanwezige karpers trekken. De Spod Shots zijn écht een nieuw product op de markt, gebruik eenmaal de nieuwe Spod Shots van Crafty Catcher en je wil nooit meer anders!

Probeer het bijvoorbeeld eens met de Cloudy spod mix van Crafty Catcher.

Crafty Catcher Big Hit

De Big Hit range is uitgebreid met de smaken Salty Tuna en Fresh Pineapple. Een nieuwe vis- en zoete smaak, voor iedere karpervisser wat wils! Deze nieuwe boilies bevatten hoogwaardige ingrediënten met de kwaliteit die wij gewend zijn van de Big Hit range. In de Big Hit range van Crafty Catcher zijn er niet alleen nieuwe smaken boilies bij gekomen maar ook nieuwe pop ups. Bij de Big Hit pop ups zijn onder andere de Rasberry & Black pepper, Coconut & Maple cream, Chocolate Vanilla Nut, Spicy Krill & Garlic en Salty Tuna toegevoegd. Nu kan je dus elke smaak van de Big Hit boilies combineren met de zelfde smaak pop ups. Varieer ook eens met de smaken op de ‘snowman’ en ga op zoek naar de voor jou ideale combinatie!

2 nieuwe smaken in de Big Hit Range!

Compleet partikel assortiment

Crafty Catcher had al een erg uitgebreid assortiment van kant en klare, pva-ready partikel mixen en hebben dit assortiment wederom uitgebreid. De combinatie van hennep en gebroken mais zijn onlangs toegevoegd. Deze partikels staan in de top-10 van aas bij iedere karpervisser en kunnen dus niet ontbreken in het ruime assortiment van Crafty Catcher. De nieuwe mix wordt in een pot van 1.1 liter en in een stevige emmer van 3 kilo uitgebracht. Ideale hoeveelheden voor zowel een korte als lange vissessie.

De 1,1L potten zijn ideaal voor korte sessies!

Deze nieuwe producten zullen jou zeker helpen om meer karper te vangen! In Nederland is Evezet Fishing de verdeler van alle Crafty Catcher. De dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt vind je HIER!

Get Crafty | Catch Bigger | Catch more


Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws van Crafty Catcher. Check dan regelmatig hun website en Facebookpagina.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe