De bivvy die aan al jouw eisen voldoet – Grade Daybreaker 1-Man Dome

KWO Redactie
grade-daybreaker-bivvy-advertorial-header

Het ontwikkelen van een goede tent vereist kennis, ervaring en skills, De mannen van Strategy lijken alle drie deze eigenschappen te bezitten, want de nieuwe Grade Daybreaker 1-Man Dome is een lust voor het oog! In deze update lees je meer over wat deze tent zo bijzonder maakt. Let’s go!

Op het oog een hele ‘gewone’ bivvy. Of heeft dit tentje meer in zijn mars?


De mannen van Strategy aan het woord: Eén van de Grade paradepaardjes is de Daybreaker 1-Man Dome! Bij Grade denk je aan innovatie, kwaliteit én elegantie. Vanzelfsprekend voldoet de Daybreaker 1-Man Dome aan al deze eisen. Een volledig uniek Ground Sheet System met opstaande randen kan op eenvoudige wijze vastgeklikt worden en voorkomt het binnendringen van ongenodigde gasten en wateroverlast. Ideaal voor de karpervisser die comfort hoog in het vaandel heeft staan!

De Daybreaker bevat een uniek grondzeil met opstaande randen dat eenvoudig aan de tent te bevestigen is.

Kenmerken van de Daybreaker

De kenmerkende kleurstelling, het robuuste frame, hoogwaardige doek en secure afwerking zijn gecombineerd met details die echt het onderscheid maken. Dit is de tent die aan al jouw eisen voldoet! In het kort bevat deze tent:

  • Luxe afwerking en uitstraling door 2-tone kleurstelling
  • Stronghold bivvy pegs
  • Luxe opbergtas

Met de optionele winterskin zit je er in alle jaargetijden extra comfortabel bij!

Uiteraard is er ook een winterskin leverbaar voor de 1-Man Dome. De winterskin voorkomt vocht aan de binnenkant van je tent. De ‘double layer’ die de winterskin creëert zorgt voor betere isolatie, meer ruimte en meer comfort zodat je zelfs tijdens de lange sessies onbezorgd kunt blijven vissen. Meer weten over deze bivvy? Check dan de onderstaande video!


Ben je geïnteresseerd in de Daybreaker 1 Man Dome of in de andere producten van Grade? Check dan de website van Strategy en vergeet ook niet om de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe