De KWO MEGA MARATHON – €12.500 Prijzenactie met 3 Navigator Baitboats

KWO Redactie
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2017/05/kwo-mega-marathon-header-1050x565.jpg

KWO gaat NEXT LEVEL de komende 15 weken! Na de €10.000 winactie in februari doen we er nu een flinke schep bovenop. Alle KWO Community Members maken namelijk automatisch kans op ruim 110 prijzen  met een winkelwaarde van €12.500,-. Deze prijzen gaan we in de 4-delige KWO MEGA MARATHON weggeven!

Uitleg over de actie

Ben je nog geen KWO Member? Meld je dan hier hééél snel aan om direct kans te maken! In 4 fases gaan we namelijk telkens een aantal vette prijzen verloten onder alle KWO Members met een actief maand- of jaarmembership*. Ben je al KWO Member? Goed bezig! Je hoeft dan verder niets te doen!

 

Deel 1: Drie Navigator Voerboten t.w.v. €3.297,-

Kaboemmm! Wederom hebben we de mannen van Global Fishing bereid gevonden om de Navigator Baitboat ter beschikking te stellen. Echter… Omdat we NEXT LEVEL gaan geven we maar liefst 3 voerboten weg tijdens deze MEGA MARATHON. Met een waarde van dik €1.099,- per boot zijn dit toch prijzen die iedere karpervisser wil winnen?

Omdat we NEXT LEVEL gaan geven we er maar liefst 3 (!) weg tijdens deze MEGA MARATHON.

Update 31 mei 20 uur: De WINNAARS zijn bekend, namelijk Menno Blok, Fabian Smith en Dries Vastmans! Gefeliciteerd mannen! Bekijk hieronder de trekking die live op Facebook werd uitgezonden!

Deel 2: 100 x €50 shoptegoed bij De Tacklebox

Na de trekking van de 3 winnaars starten we direct met ronde 2 van dit prijzenfestijn. In de tweede ronde geven we 100 waardebonnen weg van De Tacklebox. Iedere bon heeft een waarde van €50,-. Niet verkeerd toch? De trekking zal over 3 weken plaatsvinden op woensdagavond 20 juni om 19 uur!

Komende week meer uitleg over de tweede ronde van de Mega Marathon!

De KWO Community biedt naast vette acties nog veel meer!

Naast deze grote winacties draait de KWO Community vooral om gave video’s en leerzame en vermakelijke artikelen. Ook ontvang je bij 14 grote hengelsportbedrijven korting als je KWO Member bent! Inmiddels zijn er al honderden tevreden KWO Members, check hieronder enkele reviews van KWO Members:

Ik vind het het geld zeker waard omdat je geweldige films te zien krijgt van top kwaliteit, waar veel moeite in is gestoken. Ook krijg je de nodige kortingen bij verschillende hengelsportzaken en bij KWO zelf krijg je ook een hoge korting.

Nick Beekman

De KWO Community vind ik tot nu toe echt zijn waarde terugbetalen door 1: de kortingen van verschillende hengelsportwinkels en aasbedrijven 2: de leuke films die uitgebracht worden door de heren. Daarnaast zijn er natuurlijk de how to videos, waar ik zelfs na zoveel jaar nog dingen van mee pik. Ik zal zeker nog lid blijven en kan niet wachten voor de dingen die komen gaan.

Barry Vonk

De KWO Community is een geweldig membership!! Vergeleken met een magazine is het veel diverser. Denk aan artikelen, tips en tricks en niet te vergeten hele leuke video’s van karpervissers uit heel Europa!

Kevin VD

De 4 pijlers van de KWO Community

Binnenkort op de KWO Community: veel vette video’s!

Ook de komende periode kun je weer veel toffe updates verwachten. Mark is weer in de Franse bossen gedoken voor een reeks ‘Undercover in France’ video’s en deel 1 staat inmiddels LIVE. Ook verschijnt er binnenkort een nieuwe Pilaar & Hofman film en zijn er staan er talloze andere updates klaar.

Bekijk het verhaal achter deze vis nu op de Community in de nieuwe Undercover in France reeks.

Daarnaast kun je natuurlijk diverse auteurs en videomakers uit binnen- en buitenland verwachten op de Community. Kortom, twijfel niet langer en sluit jezelf ook aan bij de vetste karpercommunity van de Benelux!

Auteurs en videomakers uit binnen- en buitenland verschijnen wekelijks op de KWO Community.


Spelregels KWO Mega Marathon

1.) De actie loopt van 10 mei 2017 tot en met 20 augustus 2017 19.00 uur.

2.) De trekkingen van de winnaars vinden plaats op 31 mei, 21 juni, 12 juli en 20 augustus 2017. De winnaars worden op de KWO website bekend gemaakt. KWO gebruikt een software programma om voor elke individuele prijs een winnaar te loten. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

3.) KWO Members maken slechts kans op de prijzen als zij geen betalingsachterstand hebben van het KWO Membership. Alleen Members met een ‘actief’ (lees; Membership met toegang) KWO Membership doen mee in deze actie. Ook indien een Member zich voor het eerst heeft aangemeld en de 1e automatische incasso mislukt is is deelname uitgesloten.

4.) Gewonnen prijzen zijn niet te ruilen en/of om te wisselen voor contanten etc.

5.) Indien prijswinnaars niet reageren binnen 14 dagen na bekendmaking van de winnaars of de prijs niet ophalen op de afgesproken datum zullen de prijzen opnieuw verloot worden. Prijzen dienen te worden opgehaald op een nader door KWO te bepalen moment.

6.) KWO is niet aansprakelijk voor eventuele directe en/of indirecte schade voortkomende uit of verbandhoudende met deze actie. KWO is niet aansprakelijk voor de werking van de prijzen. Garantie etc verloopt allemaal rechtstreeks via de fabrikant van de betreffende producten. Minderjarigen mogen alleen deelnemen aan de actie na toestemming van ouders/verzorgers.


Plaats een nieuwe comment

Er zijn 2 comments

Voeg je reactie toe