De Navigator & Maverick voerboten bestaan 10 jaar – Jubileum aanbiedingen!

KWO Redactie
global-fishing-voorjaarsactie-jubileum-header

Whoop, whoop! Tijd voor een feestje met de mannen van Global Fishing. Deze voerboot specialisten bestaan in 2018 maar liefst 10 jaar en door de jaren heen zijn er duizenden exemplaren verkocht van de Navigator en Maverick Baitboat. Om het jubileum te vieren kun je (dankzij de Anniversary modellen) extra voordelig een voerboot met vele opties aanschaffen!

Vanaf 1 april (geen grap) scoor je extra voordelig een boot van Global Fishing.

De mannen van Global Fishing aan het woord: Goed nieuws! Ter ere van ons tienjarige jubileum gaan we een tweetal spectaculaire ‘Anniversary modellen’ van de Maverick en de Navigator voerboten uitbrengen. Deze boten zijn uiterst scherp geprijsd, waardoor je voor minder geld méér boot kunt krijgen!

Met of zonder speciale print, met of zonder vijzel, met of zonder dieptemeter… Global Fishing maakt haar voerboten precies naar de wens van de klant.

Om de exclusiviteit te waarborgen zijn de beide Anniversary modellen in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar. Verder zijn er zowel van Toslon als Raymarine speciaal geprijsde voordeelpakketten beschikbaar. Laten we eerst gaan kijken naar de 2 modellen.

Hier worden de speciale ‘Anniversary modellen’ in elkaar gezet!


MAVERICK 10 Years Edition: €849,-

Let op: de 10 Years Edition van de Maverick is zeer gelimiteerd. Er worden maar 50 exemplaren gemaakt en met een prijs van slechts €849,- kan het niet anders dan dat deze rap uitverkocht zullen zijn. De Maverick wordt compleet geleverd met:

 • Futaba T6L Handzender
 • RVS LED Drukschakelaars rood, blauw of groen
 • Rebelcell 12V11 Ah Lithium Ion pakket plus lader
 • MAVERICK 10 Years Edition stickers (kleur goud)
 • IP 68 Quick Charge 3.0 powerbank t.w.v. € 69,00 GRATIS!


Navigator 10 Years Edition: €1049,-

Ook van de speciale editie van de Navigator worden er slechts 50 geproduceerd. Prijstechnisch een zeer interessante deal want je scoort nu al €200,- korting op de basis van de boot. Voor deze prijs krijg je de boot ook nog eens geleverd met:

 • Futaba T6K Handzender
 • RVS LED Drukschakelaars rood, blauw of groen
 • Rebelcell 12V11 Ah Lithium Ion pakket + lader
 • NAVIGATOR 10 Years Edition stickers (kleur goud)
 • IP 68 Quick Charge 3.0 powerbank t.w.v. € 69,00 GRATIS!

 

Bezoek de webshop en check alle opties!

 


Accessoires: dieptemeters, voervijzels en meer!

Veel vissers willen natuurlijk een voerboot waar méér mee kan dan enkel je rig uitvaren. Vandaar dat je bij Global Fishing jouw boot dusdanig kunt tunen dat deze helemaal naar wens is. Bij het vieren van het 10 jarig jubileum is er ook oog voor de diverse opties. Check hieronder een rijtje met dieptemeters die je op je jubileumboot kunt laten monteren!

 • Raymarine Wi-Fish 10 Years Edition pakket bestaande uit: Raymarine Wi-Fish – 10 inch Samsung Tablet – TRIPOD 55 – Software – en   Montage. Van €1139,-, Nu voor €999,00!
 • Toslon TF 500 10 Years Edition pakket bestaande uit: Toslon TF 500 & TRIPOD 55 (Gratis).  Nu voor €499,95!
 • Toslon TF 640 10 Years Edition pakket  bestaande uit: Toslon TF 640 & TRIPOD 55 (Gratis). Nu voor €899,95!
 • All in App 10 Years Edition pakket  bestaande uit: All in App incl. 7 inch tablet – Sonar 455 Khz – Fishfinder Van €1.425,- voor €1.375,-


Let op!

Actie Fishfinder & GPS 10 Years Edition pakketten gaat in op 1 april 2018 en is alleen i.c.m. te bestellen met een MAVERICK of NAVIGATOR 10 Years Edition voerboot. Van beide voerboten zullen slechts 50 stuks per type worden uitgegeven. Wees er dus snel bij want op = op!

Wordt 2018 het jaar dat jij een baasachtige boot gaat laten bouwen voor jezelf?

Bezoek de webshop en check alle opties!

 


Meer nieuws

Naast de spectaculaire Anniversary modellen hebben we nog meer nieuws. Kort geleden zijn er voor het jaar 2018 de nodige wijzigingen doorgevoerd in onze voerbotenlijn. Zo hebben we nieuwe aandrijfmotoren, kortere schroefassen, nieuwe lagering en nieuwe voortstuwingsschroeven.

Belangrijke onderdelen zoals de aandrijfmotor en de voortstuwingsschroef zijn nu van nóg hogere kwaliteit!

Daarnaast zullen alle boten die vanaf nu worden besteld standaard worden uitgerust met RVS drukschakelaars en een Rebelcell 12V Lithium-Ion accu, inclusief bijpassende lader. Loodaccu’s behoren dus tot de verleden tijd! De nieuwe accu’s hebben geen impact op de prijs, die blijft namelijk gewoon hetzelfde.

Global Fishing stapt volledig over op de krachtige Lithium-Ion accu’s van Rebelcell!

Kortom: veel voor weinig is zeker het geval bij Global Fishing. Alle reden om ons te blijven volgen!

Succes met je voerboot in het komende seizoen!

Global Fishing


Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes check je de website van Global Fishing én volg je ze op Facebook

 Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe