De Nomaden van de nacht – Deel 2 – Davey Gans

Davey Gans
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2019/02/davey-gans-nomaden-in-de-nacht-deel-twee-header-1050x700.jpg

Na een supertof eerste artikel staat het tweede deel van 'Nomaden van de nacht' voor jullie klaar! Nadat Davey G. zijn PB verbrak is Thomas nu aan zet, maar het water waar de mannen vissen heeft ook voor Davey nog iets moois in petto... Let's go!


Davey gaan het woord: Ik kan pas schrijven wat ik wil schrijven als ik zin heb om te schrijven waar ik over wil schrijven. Pas dan is het goed genoeg om over naar huis te schrijven. Dus alles wat ik had geschreven had ik geschreven omdat er een deadline aan hing. En ik dus noodgedwongen hier en daar een paar verdwaalde letters op het scherm had geflikkerd. Zonder veel zin erin. Zin zit er nu wel in. Veel zinnen. En mijn zin ook.

Tijd voor een verhaal zonder verdwaalde letters!

Conclusie: Het was een lang, onsamenhangend, kutverhaal.

Ben je al KWO Member? Log dan hieronder in

Getagd
Davey Gans