Deze nieuwe items van Hengelsport Molenberg mag je niet missen!

KWO Redactie
nash-citruz-range-1-header

Het is weer tijd voor een nieuwsupdate van de mannen (en vrouwen!) van Hengelsport Molenberg. Deze winkel breidt haar nu al gigantische assortiment namelijk nóg verder uit! In dit artikel komen zes verschillende producten aan bod, die je zeker niet mag missen. Let’s go!

De shop is weer flink aangevuld met gave, nieuwe producten! Lees snel verder om een kleine greep hieruit te zien!


Het team van Hengelsport Molenberg aan het woord: De veeleisende karpervisser van tegenwoordig verwacht van een deskundige hengelsportzaak dat zij nieuwe producten van de vele fabrikanten zoals Korda, Nash en Aqua snel in hun assortiment opnemen. Die karpervissers worden bij onze winkel op hun wenken bediend, want we hebben weer een paar pareltjes van producten in ons assortiment opgenomen. We beginnen bij een aantal items van Korda.

Er zijn weer een aantal parels van producten in het assortiment opgenomen!

Korda D Rig Kickers

Veel karpervissers worstelen om de perfecte ‘D’ te maken aan hun rig. Voor die vissers hebben we goed nieuws! Dankzij de D-rig Kicker van Korda heb je binnen no-time de perfecte wafter-presentatie in elkaar gezet en kun je snel aan de gang. Geen gepruts meer met knopen dankzij dit handige product!

De D-Rig Kickers zijn een uitkomst voor vele karpervissers!

De D-rig Kickers zijn in verschillende maten verkrijgbaar:

  • Small, voor haakmaat 8-6
  • Medium, voor haakmaat 6-4
  • Large, voor haakmaat 4-2
  • X-Large, voor haakmaat 2-1

Binnen no-time creëer je de perfecte wafter set-up!

Bekijk de D-rig Kickers nu in de webshop: klik HIER!


Korda Dark Matter Super Heavy Tungsten Hooklink

De nieuwe Korda Dark Matter Super Heavy Tungsten Hooklink is een gecoat onderlijnmateriaal dat is voorzien van een gecamoufleerde kleur (groen of bruin). Dankzij deze kleur valt het materiaal perfect weg tegen de bodem.

De Tungsten hooklink valt niet alleen goed weg tegen de bodem, maar is ook nog eens ijzersterk!

De Tungsten Hooklink is verkrijgbaar in 18 en 25lb en in de kleuren Weedy Green of Gravel Brown. Bekijk deze gave nieuwe Hooklink hier!

De Tungsten Hooklinks zijn in verschillende varianten verkrijgbaar.


Korda Kamakura haken

De Kamakura haken van Korda is één van de meest spannende productintroducties die Korda ooit gedaan heeft. De haken zijn machinaal geslepen na productie, waardoor ze een zeer scherpe punt hebben die ook nog eens langer scherp blijft. Deze haken MOET je proberen!

Deze haken mag je niet vergeten als je aan het shoppen bent!

In onze webshop zijn de Kamakura haken verkrijgbaar in de Krank variant en in de Wide Gape variant.

Vlijm-, maar dan ook écht VLIJMSCHERP!


Aqua Tech Sokken

Deze Tech Socks van Aqua zijn een must voor iedere fanatieke karpervisser. De sokken zijn ideaal voor het dragen met laarzen of andere (hogere) schoenen. De sokken zijn enorm sterk, duurzaam en hebben een hoger beenstuk om afzakken te voorkomen. Met name bij het dragen van laarzen kan dit goed van pas komen! De sokken zijn in twee maten te verkrijgen: 40-43 en 44-47. Bekijk ze nu in de webshop!

De Aqua Tech Socks zijn ideaal voor iedere karpervisser!


Diverse haken van Gamakatsu

Als we het over haken hebben die je nooit of te nimmer in de steek zullen laten, dan hebben we het natuurlijk over de haken van Gamakatsu. Deze ijzersterke Japanse haken staan al jarenlang aan de top, en dat is niet zonder reden. Miljoenen sportvissers wereldwijd zweren al tientallen jaren bij de haken van Gamakatsu, dus deze toppers mogen niet ontbreken uit het assortiment bij Hengelsport Molenberg! Er zijn diverse nieuwe varianten in ons aanbod opgenomen:

  • Gamakatsu Specialist RX (link)
  • Gamakatsu Specialist RX Barbless (link)
  • Gamakatsu Hump Back (link)
  • Gamakatsu Snagger (link)

Het aanbod van de Gamakatsu haken is flink uitgebreid!

Bekijk ze maar eens in de webshop of laat je informeren over de haken in onze winkel!


Nash Citruz producten

Alle producten uit de Citruz range van Nash hebben een ongeëvenaarde aantrekkingskracht in alle wateromstandigheden. Het is niet voor niets dat de producten uit deze range behoren tot de standaarduitrusting van niemand minder dan Alan Blair.

Met dit opvallende en aantrekkelijke aas ga je ongetwijfeld meer vangen!

Hij wist er op verschillende wateren al succes mee te boeken en daarom mag ook deze range niet ontbreken in ons assortiment. Nieuw in de range zijn de White Boilies, de Syrup en de Cultured Pop-ups. Neem maar van ons aas: met deze aantrekkelijke producten ga je gegarandeerd je vangstkansen vergroten!

De Cultured pop-ups zijn perfect voor ieder type water!


Zoals je ziet doen we er alles aan om ons assortiment zo breed en veelzijdig mogelijk te houden. Ben je benieuwd naar onze andere producten? Neem dan een kijkje in de webshop of kom langs in de winkel. Je vind ons aan de Oberonweg 270 – 272 in Spijkenisse. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom onze winkel en de website? Volg dan onze Facebookpagina!

Speciaal voor het seizoen dat er nu aan komt is de karperkleding weer flink aangevuld.

Hopelijk tot snel!

Team Hengelsport MolenbergEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe