Deze nieuwe items van Korda mogen niet ontbreken in je uitrusting!

KWO Redactie
korda-nieuwe-items-juli-header

Het team van Korda weet ons wederom te verrassen met een aantal toffe nieuwe items! In deze update lees je onder andere over de nieuwe Goo, een speciale spod/marker lijn en een aantal kledingstukken die niet in je standaard uitrusting mogen ontbreken. Let’s go!


Sherbet Smoke Goo

De mannen van Korda aan het woord: Er is wederom een nieuwe Goo aan de range toegevoegd. Deze keer is het er eentje om van te watertanden! Het is geen geheim dat vloeibare toevoegingen op basis van citrusvruchten geliefd zijn bij een grote groep karpervissers. Mannen zoals Ali Hamidi, Darrell Peck en diverse anderen hebben de Sherbert Goo tijdens de testfase uitgebreid aan de tand gevoeld, en met succes!

De nieuwe Goo heeft zich tijdens de testfase al flink bewezen!

Ze hebben deze wat dikkere Goo gecombineerd met zig haakaasjes, PVA zakken en in combinatie met opvallende pop-ups. Vanwege de viscositeit (stroperigheid) komt de Sherbert Smoke met name in warm water goed tot zijn recht. Perfect voor de zomermaanden dus!

De nieuwe Goo is een ware killer in de zomermaanden, zo ondervond ook Kevin Diederen!

SLR Spod/Marker Braid

Korda SLR Spod/Marker Braid is een ultra fijne gevlochten lijn voor de vissers die op extreme afstand willen peilen of voeren. De compleet rekloze lijn is sub-green van kleur en zorgt voor minimale weerstand in de lucht. Tevens is de lijn zeer licht van gewicht, wat bijdraagt aan extreem verre worpen.

De lijn is licht van gewicht, wat bijdraagt aan extreem verre worpen.

Voor de veiligheid dient de lijn gebruikt te worden in combinatie met 30lb Armakord leaders. Hiermee kun je een hoop ellende voorkomen! Tevens raden wij aan om de lijn enkel te gebruiken als er op écht grote afstanden gevist wordt en de worp voor het raken van de clip iets af te remmen. Voor meer reguliere afstanden is de Korda Spod en Marker braid aan te raden.

Ben jij een visser die op serieuze afstand zijn marker of spod wil uitwerpen? Dan is dit een product voor jou!

Quick Change Hybrid Leadclip Leadcore Leaders

Mede door het succes van de Quick Change variant van onze Hybrid Leadclip hebben we besloten deze ook samen met een kant en klare leader uit te brengen. Doordat de Quick Change Hybrid Leadclip is voorzien van een integrale wartel ben je er zeker van dat deze op zijn plek gefixeerd zit. Hierdoor zal de clip vele malen beter zijn werk kunnen doen! Afhankelijk van je eigen voorkeur en de omstandigheden aan de waterkant kan je met de plaatsing van de tailrubber eenvoudig kiezen tussen een montage waarbij het lood zeer snel of juist pas onder grotere druk los komt. Hierdoor kan je overmatig verspelen van lood tegen gaan en tegelijk het welzijn van de vis op de eerste plaats zetten.

De nieuwe leaders en lead clips zijn kant en klaar. Je haalt ze uit de verpakking en ze zijn klaar voor gebruik!

De Quick Change eigenschappen van de clip zullen daarnaast helpen om het wisselen van een onderlijn snel en eenvoudig te doen verlopen. Eenmaal in de clip gehaakt kan je de onderlijn perfect fixeren met de Dark Matter anti tangle sleeves. De leaders zijn gemaakt uit een meter 50lb Kable. Deze leadcore heeft zich de afgelopen jaren als uiterst betrouwbaar bewezen en is verkrijgbaar in een Gravel en Weed/Silt uitvoering.

De Quick Change Hybrid Leadclips zitten op de sterke 50lb Kable leadcore.

Coolmax Socks

Deze sokken zijn ontworpen voor optimaal comfort en duurzaamheid. Met de focus op de warmere maanden van het jaar zijn de sokken voorzien van een ventilerend mesh. Dit zorgt voor goede ademende eigenschappen, temperatuur regulering en vocht management. Het gebruikte materiaal en de versterkte hak- en teenstukken zorgen voor een goede grip, demping en support. Hierdoor is de kans op het lopen van blaren minimaal, wat de sokken perfect maakt voor de actieve visser.

De Coolmax sokken zijn heerlijk voor in de zomer!

Waterproof Socks

De Korda Waterproof Socks zorgen voor een hoge mate van bescherming tijdens natte en koude weersomstandigheden. Het ademende membraan zorgt ervoor dat zweet naar buiten wordt afgevoerd en je voeten droog blijven. Daarnaast zijn de sokken gevoerd en zullen ze tijdens een schoenzool sprintje naar de hengels zorgen voor demping en droge voeten. De sokken zijn gemaakt uit drie verschillende lagen die aan elkaar zijn verbonden. Hierdoor is een comfortabele eenheid zonder wrijving gecreëerd!

Koude en natte voeten zijn met deze sokken voorgoed verleden tijd.

Slip Ons

Tijdens warme periodes is het prettig om schoeisel te hebben dat je snel aan kan trekken, comfortabel en niet te warm is en in korte tijd droogt. De nieuwe Korda Slip Ons voldoen aan al deze eisen en zijn een must-have voor de zomermaanden!

Dit product oogt enorm simpel, maar is een must-have voor iedere karpervisser!

Olive Ripstop Snapback

Deze nieuwe, moderne snapback heeft een ademende achterzijde en is perfect voor de zomermaanden. Dankzij de subtiele branding en het stijlvolle design is de pet niet alleen geschikt voor aan de waterkant, maar ook om tijdens allerlei andere uitjes te dragen.

Deze stijlvolle snapback is perfect voor in de warmere maanden en kan ook voor andere gelegenheden worden gebruikt.

TK T-shirt Olive & Lightweight Hoody Burgundy

Als final touch aan de kleding range zijn er nog twee andere items toegevoegd. Zo is er een licht gewicht katoenen shirt dat goed in model blijft en goed lucht door laat. Het olijfkleurige shirt is voorzien van een klein ‘distressed’ logo op de voorzijde en een groot ‘Team Korda’ logo op de achterkant.

Met dit stijlvolle en comfortabele t-shirt is het heerlijk vertoeven aan de waterkant.

Als vervolg op het succes van de olijfkleurige en zwarte uitvoering van de Lightweight Hoodie is er nu ook een opvallendere Burgundy variant verkrijgbaar.

De Lichtweight Hoody is nu ook als Burgundy variant te verkrijgen.

Deze hoodie toont erg fraai op vangstfoto’s in een groene omgeving, zonder te fel te worden. Daarnaast is het een mooie afwisseling in de vaak opvallend groene karper garderobe.

Weer eens wat anders dan al die groene ‘carpy’ kleding!

Succes aan de waterkant!

Team Korda


Wil je meer weten over de bovenstaande producten of over de andere producten van Korda? Bezoek dan de website en hou ook de Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe