Dikke winactie bij Voerbotenverhuurfirma Carptec.nl

KWO Redactie
carptec-voerboot-community

Volg jij Carptec al op Facebook? Nee? Doe dit dan snel want bij 1500 paginalikes geven de mannen van dit voerbotenverhuurbedrijf maar liefst driemaal een toffe prijs weg. Drie karpervissers mogen een week lang gebruik maken van een dikke Navigator met dieptemeter.


Winactie!

Klik op de afbeelding om naar de winactie te gaan!

Carptec wordt gerund door Daniel Toet. Deze gedreven ondernemer is zelf karpervisser en weet daardoor exact waar een goede voerboot aan moet voldoen. Daniel vertelt hierover: “Vanaf de start van Carptec werken we samen met Navigator Baitboats om onze klanten boten te kunnen aanbieden met de beste vaareigenschappen, het beste bereik en de meest geavanceerde dieptemeters. Voor iedere klant hebben we de geschikte boot en huren kan al vanaf € 14,- per dag. Bekijk alle mogelijkheden in de webshop want ook de boten met de beste dieptemeters hebben wij voor je klaarstaan!”

De boten zijn te huur in combinatie met verschillende dieptemeters.


Geef je vakantiegeld uit bij Carptec!

Heb je plannen om binnenkort naar het buitenland te gaan of een lange sessie in Nederland te doen? Bij Carptec kun je je vakantiegeld prima besteden! Huur één van de hierboven afgebeelde combinaties om ervan verzekerd te zijn dat je rigs perfect liggen! Reserveer de voerboot snel zodat je zeker bent van een voerboot voor de periode dat jij hem nodig hebt!


Bjorn de Vries over zijn gewonnen prijs!

Een aantal weken terug gaven we op KWO ook al een weekje huur weg. De gelukkige winnaar was Björn de Vries en hij is al met de boot op pad geweest. Een kort sessieverslag: “Tijdens mijn housewarming hoorde ik dat ik een week een voerboot huren bij Carptec had gewonnen met een KWO winactie! Dit kwam goed uit aangezien ik de week erna zou vertrekken naar Frankrijk. Dankzij de Navigator voerboot met Toslon dieptemeter / GPS konden er interessante spots worden uitgezocht! Goede stekken werden vastgelegd en aangevoerd. Gedurende de eerste dagen komen er leuke vissen van de stekken af. Ik opende het bal zelf met een zeer mooie schub van 12kg.”

De eerste vis van de sessie, en meteen een mooie rakker!

“Na wikken en wegen toch maar besloten om te verkassen naar het diepere gedeelte van het water. In de ochtend ben ik met de voerboot op zoek gegaan naar de juiste stekken en deze vastgelegd en aangevoerd. Tegen 20:00 uur lagen de hengels gepositioneerd en binnen 10 minuten liep de eerste hengel al af. Tijdens de stevige dril hadden vismaat Mike en ik zoiets van: ‘dit is een kleintje’. Toen ik het net uit het water wilde tillen voelde ik dat hij echt veel zwaarder was. Op het moment dat de vis in de cradle lag, liep de tweede hengel af! Toen ik die vis stond te drillen hoorde ik Mike roepen: ‘it’s twenty two kilo mate’. Toen kon ik een gigantische kreet van vreugde niet onderdrukken. Eindelijk de 20kg grens voorbij, met een nieuw PB tot gevolg!”

De brute spiegel van 22KG die mijn PB verpletterde!

“Ik voelde me op dat moment zó gelukkig! Na hier van bekomen te zijn gingen de hengels weer terug het water in. Lang tijd om te genieten kreeg ik niet, want binnen 10 minuten ging er weer een vandoor. Dit bracht een mooie schub van 8kg in het net. Later die nacht ving ik nog 2 mooie spiegels van 12 en 15kg. Zo zie je maar: verkassen levert vaak meer vis op ;-)! In totaal vingen we 34 vissen deze week, een mooi resultaat als je het mij vraagt. Iedereen die eens wil ervaren hoe het is om te vissen met een voerboot met dieptemeter en of GPS, of mensen die het zich niet kunnen veroorloven om een eigen boot te kopen, is een boot huren bij Cartec echt een aanrader.”


Zoals je ziet is Carptec helemaal klaar om jou te voorzien van de beste voerboot. Zowel tijdens je binnen- of buitenlandse trip. Of deze nu 1 dag duurt of meerdere weken: alles is mogelijk! Kijk op de website voor de volledige vloot van Carptec en de huurprijzen. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan zeker ook even de Facebook pagina van Carptec!

Bij Carptec staat kwaliteit voorop. Dat de mannen uitkwamen bij de Navigator voerboten is dan ook geen verrassing! Wil jij deze zomer met een topboot aan de waterkant zitten? Reserveer er dan eentje op Carptec.nlEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe