Dit is waarom De Hengelsportverzekeraar de beste verzekering heeft voor karpervissers!

KWO Redactie
de-hengelsportverzekeraar-beste-verzekering-karpervissers-header

Karpervissen is een hobby waarbij de uitrusting meestal uit iets meer bestaat dan een hengel, een dobber en een stuk brood… Honderden euro’s aan materiaal worden meegesleept naar de waterkant, maar hoe beschermen we deze spullen tegen diefstal en schade? De Hengelsportverzekeraar heeft het antwoord! In deze update check je waarom deze verzekeringspartij de ideale partner is voor iedere karpervisser.


Hengelsportverzekering

Roland Oomens, oprichter van De Hengelsportverzekeraar, aan het woord: Je hoort het helaas steeds vaker tegenwoordig: diefstal aan de waterkant of uit de auto. Daarnaast kan het voorkomen dat je dure materialen aan de waterkant beschadigen of verloren raken. Door de toenemende drukte aan de waterkant gebeuren er steeds meer ongelukken, waardoor ons waardevolle materiaal schade oploopt. Dat willen we natuurlijk niet!

michiel-pilaar-mark-hofman-parijs-diefstal

Ook op de redactie weten we maar al te goed hoe het voelt om beroofd te worden… Inmiddels hebben zowel Mark als Michiel een verzekering afgesloten bij De Hengelsportverzekeraar. #StuckInParis

Gelukkig is er een oplossing voor al deze problemen! Je kunt jouw hengelsportmateriaal namelijk tegen een scherpe premie en uitgebreide voorwaarden verzekeren bij De Hengelsportverzekeraar.

De Hengelsportverzekeraar biedt diverse verzekeringen aan, speciaal voor de karpervisser!

Wat maakt De Hengelsportverzekeraar zo uniek?

De Hengelsportverzekeraar is een verzekering die echt past bij de karpervisser. Zo heb je bijvoorbeeld al een premie vanaf slechts €3,- per maand, zijn je spullen overal ter wereld verzekerd én is foto- en videoapparatuur meeverzekerd! Hieronder alle unieke eigenschappen van deze verzekeraar op een rijtje:

  • Premie al vanaf € 3,- per maand
  • Laag eigen risico
  • Zeer uitgebreide werelddekking
  • Dekking onderweg en aan de waterkant
  • Foto- en videoapparatuur is meeverzekerd
  • Nieuwwaarderegeling
  • Meerdere pakketten mogelijk
  • Snel en eenvoudig via internet af te sluiten
  • Geen ‘kleine lettertjes’

Kortom, een top deal voor een kleine prijs!  Wil je meer weten over wat De Hengelsportverzekeraar voor jou kan betekenen? Kijk dan op de website of bel gerust met jouw vragen op 0183-507180. We staan je graag te woord!

Roland Oomens – De HengelsportverzekeraarEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe