Dit weekend: Opendeurdagen bij Carplevel

KWO Redactie

Dit weekend (zaterdag 4 en zondag 5 maart) zullen de jaarlijkse opendeurdagen van Carplevel wederom plaatsvinden. Van 9 tot 17 uur scoor je minimaal 10% korting, kun je combi-deals maken en kun je al jouw vragen stellen aan consultants van diverse bedrijven die present zullen zijn. Michiel Pilaar ging langs bij eigenaren Stieven en Bart om eens te polsen wat de bezoekers van de opendeurdagen kunnen verwachten… 

In bovenstaande video zag je Michiel al even plaatsnemen op de Power Porter: een motorisch aangedreven trolley van de Engelse firma Carp Porter. Carplevel is de enige verdeler van deze high-quality trolley’s in de Benelux. Kom deze vernuftige ‘loopkarren’ dan ook bekijken tijdens de opendeurdagen!

Kom langs in de shop van Carplevel en probeer de diverse modellen van Carp Porter zelf eens uit!

Exclusieve verdeler van Succesful Baits

Onder het motto van ‘nieuw seizoen = nieuwe merken’ heeft Carplevel sinds aan aantal weken het populaire Succesful Baits toegevoegd aan haar (toch al) uitgebreide assortiment. Dit Duitse merk staat bekend als één van de grootste en beste boiliefirma’s in Duitsland. Omdat er steeds meer vraag kwam van Belgische klanten, heeft Carplevel besloten om met de eigenaren van Succesful om de tafel te gaan zitten. Het antwoord was al snel een “ja” en dat betekend dat Carplevel de enige verdeler van dit merk in België is.

De smaken die Carplevel in het assortiment heeft opgenoen zijn:

  • Krill Black Pepper
  • Woudvruchten
  • Nasty Shrimp
  • Scoberry
  • Red Spice Fish
  • VNX boilie (nieuw)

Alle toebehoren zoals pop-up’s, liquids, boosters en wafters zijn uiteraard ook aan de shop toegevoegd.

Woon je in België en wil je met Succesful Baits vissen? Breng dan een bezoek aan Carplevel!

Acties!

Een opendeurdag is natuurlijk geen opendeurdag als er geen aandacht is besteed aan acties en activiteiten. Op deze dag zal er daarom een fantastische kortingsactie van kracht zijn. Je ontvangt namelijk direct 10% kassakorting op al je aankopen en daarnaast kun je ‘combi-deals’ maken: koop je meerdere items, dan gaat je korting omhoog! Kortom, ben je nog op zoek naar een nieuw setje beetmelders, een nieuwe tent of misschien wel een varia aan Korda end-tackle voor de voorjaarstrips? Sla dit weekend dan je slag bij Carplevel aan de Beringersteenweg 108 te Heusden-Zolder.

Carplevel: een snoepwinkel van 500 m2 😉

Voor meer nieuws van deze grote karperspeciaalzaak breng je een bezoek aan de website en houd je de Facebookpagina in de gaten!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe