Dit zeggen Tinder meisjes over karpervissen…

KWO Redactie
Tinder-header-definitief

Heb jij altijd al willen weten hoe de gemiddelde vrijgezelle meid in de Benelux over het karpervissen denkt? Is het sexy als een man op karper vist? Is nachtvissen HOT or NOT? Dit en nog veel meer zochten wij voor je uit en in deze update check je een aantal gesprekken die we namens Marco, 30 jaar, voerden op de datingapp Tinder. 

Is het sexy als een man op karper vist?

Om wat sneller zogeheten ‘matches’ te krijgen was het van belang dat we een tweetal goede (profiel)foto’s hadden. Gelukkig was de welbekende visser Dennis W. (die verder anoniem wil blijven) bereid om twee prachtige platen aan de KWO redactie te sponsoren. Het profiel werd aangemaakt en niet veel later sloegen wij, in het belang van de wetenschap, aan het swipen. Dit allemaal voor jullie: de KWO lezers!

De visser in kwestie wil verder liever anoniem blijven, vandaar dat we hem voor deze update onherkenbaar hebben gemaakt.


Let’s get the party started

Na het maken van een pakkend profieltekstje werd de straal op 50 kilometer gezet en de het leeftijdsfilter op 20 tot 34 jaar. Tot onze grote verbazing duurde het niet lang alvorens de eerste match een feit was. En wat denk je? Het was een oogverblindend knappe vrouw! Dat was natuurlijk erg bijzonder aangezien we met foto’s van Dennis W. (die verder anoniem wil blijven) aan de slag waren gegaan. Toch niet de knapste karpervisser van de Benelux… Afijn, nog een beetje onwennig werd de eerste openingszin neergetikt waarna snel reactie volgde!

Maar de aap kwam al direct uit de mouw! #fakeaccount

Oef, wat een teleurstelling! Annemarie is in real life waarschijnlijk een Oostblokker van 45 jaar met een baard die op deze slinkse wijze een centje afhandig probeert te maken van gretige jonge mannen. Maar…

Daar trappen wij  niet in!


Poging 2: Duckface

We besloten de strategie iets aan te passen en al vrij snel kwam er een leuk gesprekje op gang met een dame die op al haar vier foto’s met getuite lippen stond. De zogeheten ‘duckface’. Een perfecte openingszin lag dan ook voor de hand!

De eerste stap is gezet. Nu doorpakken over het vissen…

Zou ze een Belgische meid zijn? Aan het typen zou je het wel denken 😉

Positief: ze kapt het niet meteen af.

Oke, laten we eerlijk zijn: deze meid zou best een nachtje mee gaan vissen.


Vissende dame gespot

Vrijwel tegelijkertijd stelden we de vraag een aan knappe mevrouw of het karpervissen door haar als HOT of als NOT wordt gecategoriseerd… Haar antwoorden zijn verrassend positief!

Toch ontbrak de welbekende ‘klik’ en stierf het gesprek een stille dood…


Er werd ook geblankt…

Ondanks de zeer pakkende openingszin was het niet altijd mogelijk een goed gesprek op gang te krijgen. Hieronder proef je bijna de frustratie van de meid in kwestie!

Snel vergeten!


Romantische start

Al met al waren de eerste gesprekken zeker niet negatief en werd het karpervissen niet (echt) afgekraakt. We vroegen ons af wat er zou gebeuren als we het meteen op de romantische tour zouden gooien…

Nou, nou… Dat is een goed begin!

Het telefoonnummer is uiteindelijk doorgespeeld naar Dennis W.

via GIPHY


Bingo!

En soms, telkens als je het niet verwacht, komt die aanbeet… Die ontiegelijk harde run vanuit het niets! Zo ook op Tinder. Met deze jongedame was er al een aantal dagen een match. Echter: soms is het net als met korstvissen en moet je niet te snel toe willen slaan. Dat bleek prima te werken want deze griet opende zelf het bal…

Hoe is dit toch mogelijk? Wat een voltreffer!

Maar we laten ons natuurlijk niet zomaar de bivvy in praten en spelen het ‘hard to get’ 😉

Helaas zat ons Tinderavontuur er toen op en werd het tijd om de app weer te verwijderen. Maar goed, we kunnen toch wel concluderen dat de algemene vibe van de dames omtrent het karpervissen niet eens zo negatief was!

Kortom mannen, durf er gewoon voor uit te komen  😉  Karpervissers zijn bazen!


Maar er is meer…

Wellicht hebben jullie het interessant gevonden. En zo ja: dan hebben we goed nieuws. Er zijn meer screenshots gemaakt en mooie gesprekken gevoerd. Waaronder met een madame die een klein, irritant broertje heeft dat op karpers vist… Een kleine preview:

Deze meid is bekend met het karpervissen. Dat geeft natuurlijk genoeg inspiratie voor een leuk gesprek!

Tot de volgende keer!

via GIPHYEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe