Een blik op de SP C-Tech Bedchair van Solar

KWO Redactie
solar-bedchair-header

Dat een goede nachtrust goud waard is weten we allemaal. Wil jij aan de waterkant beter slapen dan thuis? Check dan deze video waarin Michiel de nieuwe bedchair van het Engelse Solar onder de loep neemt. De C-Tech Bedchair is het paradepaardje van Solar en is vervaardigd uit de hoogste kwaliteit materialen, inclusief de 3D Duradore air-pocket matras, hoogwaardig robuust aluminium frame, unieke spring-Loc verstelbare poten en dubbele scharnieren. Verkrijgbaar in Wide (90 cm breed) en Standaard (75 cm breed), dus voor ieder wat wils!


Meer uit de SP range

Solar vertelt: Het Engelse Solar Tackle is een merk dat natuurlijk geen introductie nodig heeft. Het bedrijf staat als één van de oudste karpermerken al 30 jaar lang synoniem aan kwaliteit en innovatie. Opgericht door, en nog steeds onder leiding van, voormalig wereldrecord houder Martin Locke. Met al het moois dat gaat komen zijn we er dan ook van overtuigd dat 2018 één van de meest toonaangevende jaren ooit zal worden.

2018 zal één van de meest toonaangevende jaren ooit worden!

Naast de uitbreidingen in de P1 Stainless Range, de komst van nieuwe Indicator Heads en de herintroductie van de Solar Bait Originals Range, staat 2018 voor ons volledig in het teken van de langverwachte lancering van de SP Range, de Solar Performance Range.

De Solar SP Range is een mooie aanvulling op…

…de uitbreidingen van de P1 range en de Bait Originals.

De Performance Range bestaat uit bivvies, bedchairs, sleepsystems, stoelen, luggage en diverse Carp Care producten. Waarschijnlijk denk je nu: “Niet weer een range groene producten…”. Echter zul je zien dat Solar Tackle niet zomaar een standaard range met het eigen logo uitbrengt. Alle producten hebben hun eigen innovaties en aanpassingen die daadwerkelijk het onderscheid maken. Enerzijds door gebruik te maken van totaal nieuwe materialen die nog nooit in de hengelsport zijn gebruikt, anderzijds door de verfrissende blik van Martin Locke zelf die bekend staat als één van de beste innovators in de hengelsport. Doordat Solar Tackle zich nog nooit in deze markt heeft begeven, kan hierdoor juist op een nieuwe manier naar deze producten worden gekeken hoe deze net iets anders te ontwerpen. Laten we hieronder even kort enkele items uit de range uitlichten!

De SP Range van Solar staat garant voor kwaliteit en innovatie.


 

Solar SP Bankmaster Quick-Up Shelter

De SP Bankmaster Quick-Up Shelter biedt een veelzijdige oplossing voor de visser die mobiel, maar toch in alle comfort aan het water wilt vertoeven. De Quick-Up Shelter garandeert zeer veel ruimte voor één persoon, maar kan ook twee bedchairs herbergen als het moet. Daarnaast is hij perfect te gebruiken als kooktent of shelter tijdens de langere sessies. Hij is vervaardigd uit SolarTexx materiaal met een Mesh binnenzijde en heeft een dubbel doek ter voorkoming van condens.

Hij is vervaardigd uit SolarTexx materiaal.

Het unieke Easy-Loc baleinen systeem zorgt ervoor dat de Quick-Up Shelter razend snel op en af te breken is. Door de luifel ben je extra goed beschermd tegen mogelijk inwaaiende neerslag en doordat de Shelter een ingang aan beide kanten heeft, kun je hem altijd goed plaatsen op je stek.

Minimale last van condens, twee uitgangen, een luifel en een tal van andere specificaties zorgen ervoor dat de Quick-Up Shelter ideaal is voor zowel de korte als lange sessies.


Solar SP Barrow/Ruckbag

Iedere karpervisser ontkomt er niet aan; het meenemen van een degelijke tas voor al je materialen. Solar komt met de SP Barrow/Ruckbag met hét ultieme opbergsysteem voor elke karpervisser. Vervaardigd uit ultra stevig, PU-versterkt, waterdicht materiaal en voorzien van clips en gevoerde draagbandjes welke ook gebruikt wordt bij bergklim materiaal. Tevens is de Barrow/Ruckbag voorzien van een waterdichte, EVA bodem en unieke opvouwbare interne ‘organisers’.

Door de waterdichte, EVA bodem heeft water…

…geen schijn van kans om de tas binnen te dringen.

De verwijderbare schouderriem maakt het tevens mogelijk om deze tas om te toveren van een rugzak naar een Barrow Bag, en dat in enkele seconden. Kortom: een tas boordevol bijzondere features, zodat je nooit meer hoeft te switchen tussen verschillende tassen!

De SP Barrow/Ruckbag tover je in een mum van tijd om van een rugzak naar een Barrow Bag.

Ook over de inhoud van de tas valt niet te twisten! Door de diverse vakken kan je al je uitrusting makkelijk en veilig opbergen.


Nieuwe website

Omdat social media een steeds grotere rol gaat spelen in de karpervisserij, kon het ook niet uitblijven dat de website van Solar Tackle een flinke metamorfose heeft ondergaan. Via de nieuwe website is het, naast het bekijken van de producten, mogelijk om alle artikelen, video’s en meest gave vangsten te bekijken! Klik dus snel op de button hieronder en bekijk de website.

Klik hier om de nieuwe website te bezoeken

Klik op de afbeelding om de nieuwe Solar Tackle website te bezoeken.


Wil je in de toekomst om de hoogte blijven van alle ontwikkelingen achter de schermen bij deze Engelse grootmacht? Like dan de Facebookpagina!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe