Een taaie winter in Engeland – Darrell Peck

Darrell Peck
https://karperwereld.nl/wp-content/uploads/2019/04/darrell-peck-winterblog-2019-header-1050x700.jpg

Nu we definitief afscheid hebben kunnen nemen van de winter is het tijd om de balans op te maken, zo ook voor Darrell Peck. In de deze blog vertelt hij over een taaie paar maanden op Bayeswater en Snag Lake, waarin een hoop dingen tegenzaten. Benieuwd hoe dat afliep? Lees dan snel verder!

 


Darrell aan het woord: In mijn vorige blog schreef ik dat ik de hengels had opgeborgen voor de winter zodat ik me kon concentreren op het schrijven van m’n tweede boek. Het plan was om thuis te blijven tot maart en mezelf niet af te laten leiden door een wintercampagne. Zo zou ik genoeg tijd hebben voor m’n boek, een bezigheid waar ik tegenop kijk alsof het de Mount Everest is. Sommige mensen vinden het heerlijk om te schrijven, maar ik persoonlijk niet. Ik hou van het vissen op karper, niet van het schrijven over het vissen!

Ik hou van het vissen op karper, niet van het schrijven erover!

Mijn vorige boek schreef ik omdat ik afhankelijk was van de inkomsten ervan, dat motiveerde me om te blijven schrijven. Ik was toen ongeveer 25 jaar oud en woonde nog bij m’n moeder. De verdiensten van m’n boek zouden me onafhankelijk kunnen maken!

Darrell geniet intens van het buiten zijn en het vissen, maar het schrijven over zijn avonturen bevalt hem minder goed!

Ben je al KWO Member? Log dan hieronder in