Eindejaarsknallers bij Baitworld

KWO Redactie
baitworld-milky-cb-winterdeal

De Nederlandse aasfirma Baitworld heeft de afgelopen maanden flink aan de weg getimmerd! Om het jaar in stijl af te sluiten hebben de mannen een aantal spetterende acties bedacht waarmee je in één klap mega veel korting kun scoren. Lees hieronder dus snel verder!


Baitworld aan het woord: Het afgelopen jaar is er veel gebeurd binnen onze range aan producten. We hebben hard gewerkt om een zo mooi en zo breed mogelijk assortiment aan partikels en boilies neer te zetten, en dat is aardig gelukt! Het leek ons daarom niet meer dan logisch om het jaar in stijl af te sluiten met en aantal flinke kortingen.

Scoor nu extra voordelige winterdeals bij Baitworld!

Kortingen tot 25%

Wil jij een een nieuw aasje proberen, heb je volgend voorjaar flinke plannen of vis je de komende periode gewoon nog door? Scoor dan één van de vele mooie producten in de webshop van Baitworld met kortingen die oplopen tot maar liefst 25%! Of je nu op zoek bent naar boilies, pellets, gesoakte hookbaits of een ander product: voor iedere visser hebben wij een passend product!

Baitworld-Dark-Tuna-Pakket-Deal

Naast losse producten bieden de mannen van Baitworld je ook diverse (extra voordelige) aaspakketten aan!

Wat dacht je bijvoorbeeld van het zeer uitgebalanceerde winteraasje ‘Milky CB‘ of de welbekende Dark Tuna, die ondanks de Tuna en Krill als basis ingrediënten door de Scopex zeer goed inzetbaar is tijdens de koudere periode! De Milky CB is tevens verkrijgbaar in een super voordelig winterpakket. In dit pakket zit twee kilo Milky CB pellets, twee kilo Milky CB smikkelmix met verschillende diameters én 500 ml van de Booster Liquid. Scoor deze deal, met maar liefst 25% korting, nu op de webshop!

De Milky CB Winterdeal bevat de ideale producten om deze winter mee aan de slag te gaan.

Bekijk naast de bovenstaande superdeals ook de speciaal afgeprijsde Dark Tuna Hookbaits en de Green Zing pellets!

Speciale aanbiedingen

Naast de ‘gewone’ aanbiedingen hebben we ook een speciale selectie gemaakt met maar liefst 20% korting. Wat dacht je bijvoorbeeld van de zeer sterke Milky CB Booster Liquid, die gemaakt is met Milky extracten, cocosmelk en bananenflavour. Nu voor slechts €10,00.- per 500 ml! Deze superbooster zorgt ervoor dat je boilies zelfs bij lage watertemperaturen veel smaakstoffen blijven uitlekken. Hierdoor kunnen de voorzichtige en slome winterkarpers toch aan worden gezet tot azen!

Gebruik de booster liquid…

…bijvoorbeeld met de fluo pop-ups!

De Green Zing is in de karperwereld zeker geen onbekende. Dit oldskool label, wat in de jaren ’80 en ’90 menig lastig water wist te keren, is weer helemaal terug in een nieuw jasje! De Green Zing Booster Liquid is perfect te gebruiken door partikels, boilies en boiliemixen. Met deze liquid geef je je aas een ware boost waardoor er zeker extra vissen tot azen worden gezet. De Green Zing Booster Liquid is nu verkrijgbaar voor slechts €7,50 per 100 ml. Probeer het zelf maar eens!

Voor slechts €7,50 per flesje kun je deze booster bijna niet laten staan!

Meer winter specials

Ben jij meer op zoek naar mooie partikels voor het korte struinwerk of als grondvoer tijdens de koudere maanden? Dan hebben wij precies wat jij zoekt! Onze ‘Winter Special‘ is een zeer attractieve partikel mix die speciaal is gemaakt voor de komende (koude) wintermaanden. Deze mix is opgebouwd met meerdere zaden met een basis die bestaat uit: hennep, boekweit, tarwe, rode/witte dari en is afgetopt met verse gele zoete mais voor de voeding. Deze mix is zeer geschikt voor de korte uurtjes aan de waterkant, om snel een stek mee op te starten of als grondvoer met een aantal boilies er overheen. Check deze megadeal HIER!

Deze prachtige mix is zelfs voor de moeilijk vangbare vissen lastig te weerstaan!

Uiteraard kun je naast de Winter Special ook kiezen voor anders aas dat het heel goed doet in de winter. Wat dacht je van een mooie granenmix of heerlijke natuurlijke hennep?

Video

Twijfel je nog aan de kwaliteit van ons aas? Baitworld consultant Freek Elbers schoot een toffe video waarin enkele fraaie vangsten op het Baitworld assortiment voorbij komen. Check de video hieronder!


Wil je meer weten over het assortiment van Baitworld? Check dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes. Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe