Epic Orange – De zomerboilie van CBB nu extra voordelig!

KWO Redactie
cbb-epic-summer-deal-epic-orange-header

Speciaal ter gelegenheid van de zomer komt CBB vanaf 1 juli met de Epic Summer Promo. Bij deze deal scoor je extra voordelig een emmer met zeven kilo van de unieke Epic Orange boilies, waarmee je deze zomer perfect je slag kunt slaan. In deze update lees je meer over deze boilie en de speciale zomerdeal!


Als er iemand is die goede ervaringen heeft met de EPIC ORANGE Boilies van CBB is dat Matthijs.

Matthijs vertelt: Een aantal jaar geleden wilde ik een nieuwe uitdaging in mijn visserij. Ik heb toen besloten om een tweetal drukbeviste wateren bij mij in de buurt aan te gaan pakken. Na een aantal keer bij de wateren te hebben gekeken en met andere vissers te hebben gepraat wist ik het zeker: ik moest iets anders doen dan de rest! Zoals te verwachten was viste iedereen tegen de verwachte hotspots aan, de overhangende takken aan de overkant. Door het grootste deel van de vissers werden er vismeel bollen gebruikt, wat ik hoorde van de vissers die ik had gesproken.

Matthijs ging het avontuur aan op een nieuw, drukbevist water!

De tijd om plannen te gaan smeden was aangebroken! Als eerste ben ik langs de Boiliespecialist gegaan om mijn nieuwe aas uit te gaan zoeken. Na wat ruiken en proeven ben ik voor de Epic Orange boilies van CBB gegaan. Deze boilie met sinaasappel en chocolade smaak was zeker anders dan de vismeel boilies die daar werden gebruikt!

Ik moest iets anders gaan doen dan de rest!

Anders dan de rest

Dat het een goed plan was om het anders te doen dan de rest werd de eerste nacht al snel duidelijk. Ik kwam rond 17:00 aan het water en had al snel de stekken in mijn hoofd waar ik de rigs te water zou laten. De linkerhengel kwam op ongeveer een meter uit de kant, onder een overhangende struik, en de rechter hengel op een iets harder plaatje in het midden van het water. Rond 22:00 liep de kanthengel al af en mocht ik na een stevige dril mijn net onder een schubkarper van iets meer dan 15 kilo schuiven. Zo, dat begint goed de eerste nacht op een nieuw water! Vol vertrouwen ging ik de slaapzak in.

Binnen no-time wist Matthijs al een prachtige spiegel te vangen op de Epic Orange boilies!

Helaas bleef het de rest van de nacht stil. Toen ik bij het eerste licht de slaapzak uit ging zag ik dat alles bedekt was onder een laagje ijs. Het had flink gevroren die nacht! Op de stek midden op het water zag ik wel wat bellen omhoog komen, en op het moment dat ik bij mezelf dacht: “dit ziet er goed uit” ging de rechterhengel er als een gek vandoor. Tijdens de dril gebeurde er weinig waardoor ik dacht dat het om een kleiner exemplaar zou gaan, maar toen de vis voor de kant was zag ik dat ik het fout had. Een mooie spiegel gleed mijn net in. Na het wegen bleek het om een spiegelkarper van 17.5 kilo te gaan!

Deze prachtige spiegel bleek uit de toplaag van het water te komen!

Goede ervaringen

Pas later hoorde ik dat dit beide de twee van de topvissen van het water bleken te zijn. Niet slecht voor een eerste nacht. 😉 Dat de schubkarper gek was op de Epic Orange boilies bleek wel toen ik deze een maand later weer ving. Dat najaar heb ik samen met een vismaat van me op beide wateren bijna alle topvissen weten te vangen door iets anders te doen dan de rest!

Ook in Slovenië hebben de Epic Orange boilies de test doorstaan!

Het jaar daarop zou ik met mijn vriendin op vakantie naar Slovenië gaan. Veel vistijd zou er niet zijn, maar als je een paar dagen in de buurt van Bled bent wil je toch een gokje wagen. De keuze qua aas was niet moeilijk meer: de Epic Orange boilies gingen mee naar Slovenië! In een middag en twee avonden instant vissen konden er toch acht aanbeten worden geforceerd.

Ondanks de beperkte vistijd wist Matthijs een aantal fraaie vissen te landen op Bled!

Bij het instant vissen of op een nieuw water weet ik zeker welke boilies ik mee neem: de Epics. Ze hebben zich voor mij meer dan bewezen! Wil je ook een keer iets anders doen dan de rest, dan zou ik de Epic Orange zeker aanraden!

Wie weet tot aan de waterkant!

Matthijs van Gent


Wil je meer weten over de Epic Orange of over de andere producten van CBB Baits? Check dan de website en vergeet ook niet om de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe