Flinke korting met de najaarsdeals van BFP Baits

KWO Redactie
bfp-baits-najaarsaas-header

Herfstkriebels… Wie voelt ze niet?! Met het verkleuren van de bomen en de steeds lagere temperaturen staat de herfst nu echt voor de deur. De vissen zullen langzamerhand beginnen met het aanleggen van de nodige reserves voor de winter, dus voor ons karpervissers is het de ideale periode om er nog een keer volgas voor te gaan! BFP Baits biedt twee pakketten aan die daar prima bij aansluiten, lees hieronder meer!


Eigenaar Bas van der Broek aan het woord: Om de keuze voor het najaar wat makkelijker te maken hebben we gekozen voor één type bol die in onze ogen het beste is voor het najaar. De Fish ’N Tutti raden we al jaren aan om in te zetten in de herfstperiode.

De Fish ’n Tutti van BFP Baits doet het al jarenlang goed in de herfstperiode.

Fish ‘N Tutti

De Fish ’N Tutti is een zoete, hoogwaardige ‘high-leakage’ vismeel boilie met een goede wateroplosbaarheid. De Fish ’N Tutti bevat maar liefst 40% vismeel van de ‘Predigest’ variant. Oftewel: de water oplosbare variant. Predigest vismeel lost namelijk langzaam op wat ervoor zorgt dat deze bol erg attractief is en tegelijkertijd ook snel verteerd. Met name dit laatste is erg belangrijk om de vissen goed op je voerplek te houden gedurende de herfstperiode. Goed verteerbaar aas laat de vis lang niet zo snel verzadigen als slecht verteerbaar aas.

Goed verteerbaar aas laat de vis lang niet zo snel verzadigen als slecht verteerbaar aas.

De Tutti flavour in deze bol is op alcohol basis, die dus altijd uitwazemt ongeacht water temperatuur. Zo kun je deze bol ook laat in het najaar of zelfs in de winterperiode perfect inzetten!

Dennis Willemsma met een spiegel uit een slapeloze sessie. De Fish ’N Tutti werkte naar behoren 😉

Deze Fish ‘N Tutti is verder dusdanig samengesteld dat het de juiste verhouding aan vitamines en mineralen bevat. Een goede lange termijn boilie dus! De combinatie van wateroplosbaarheid en de verticale geurkolom zorgt voor een hoge instant respons. Het hoge percentage eiwitten/vetten (vismelen) daarentegen maken deze bol weer erg geschikt om voor de lange termijn te gebruiken, zoals bij voercampagnes. Kortom: een lange termijn boilie met een instant impuls. Precies wat je nodig hebt in de herfst!

Scoor deze ideale najaarsbol nu met extra veel korting!

Speciaal voor het najaar heeft BFP Baits twee Fish ‘N Tutti pakketen opgesteld waardoor je extra voordelig je slag kunt slaan. Deze herfstdeals zien er als volgt uit:

Herfstdeal 1: Normaal €54,80, nu voor slechts €44,95!

  • 5 kilo Fish ‘N Tutti (15/20 mm of gemend)
  • 1 pot Fish ‘N Tutti soakers (haakaas)
  • 1 pot pop ups (passend bij boilie diameter)

Bestellen doe je HIER!

Herfstdeal 2: Normaal €168,50, nu voor slechts €134,95!

  • 20 kilo Fish ‘N Tutti (15/20 mm of gemend)
  • 1 pot Fish ‘N Tutti soakers (haakaas)
  • 1 pot pop ups (passend bij boilie diameter)

Bestellen doe je HIER!

Met één van deze twee najaarspakketten kun je weer even vooruit! Of je nu kiest voor een kleine of een grote voerplek, je scoort meer dan genoeg aas om flink wat karpers op de mat te krijgen. Bestel ze nu!

Bas is zijn Fish ‘N Tutti voerplek al begonnen en dat leverde hem vorige week een aantal slapeloze nachten op!

Red Sensation

Uit ervaring weten wij dat in deze tijd veel vissers kiezen voor onze Red Sensation. Echter hebben we deze bol niet meegenomen in de herfstdeal. Wil je wel graag met deze bol aan de slag? Neem dan contact met ons op zodat we een passende korting kunnen maken voor de door jou gewenste hoeveelheid. Onze contactgegevens zijn te vinden op: https://bfpbaits.com/klantenservice/

We zijn jullie graag van dienst!

Bas van der Broek – BFP Baits

De Red Sensation is ook populair in de najaarsperiode!


Houd de website en Facebookpagina van BFP Baits goed in de gaten voor meer nieuwtjes, vangsten en acties. Gedurende de komende weken zullen we regelmatig van ons laten horen!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe