Ga er op uit met Visdeal – Vakanties, cursussen en dagjes uit

KWO Redactie

De mannen van Visdeal timmeren hard, keihard aan de weg. We kennen Visdeal.nl en Visdealshop.nl uiteraard als online hengelsportwinkelier met de beste deals maar sinds kort kun je bij hen ook terecht voor het regelen van je visvakanties en andere hengelsport uitjes! In deze update vertellen we je meer over deze ‘recreatiedeals’!

Rigs knopen bij Piet Vogel? Het kan binnenkort via Visdeal.nl.

De afgelopen jaren heeft Visdeal.nl een enorme groei doorgemaakt en vele vissers weten inmiddels de weg te vinden naar dit unieke online platform. Dagelijks treffen ze hier meerdere interessante aanbiedingen van hun geliefde merken in een veilige betaal omgeving. De aangeboden deals zijn bijzonder goed geprijsd, worden snel en zorgvuldig verzonden en nog veel belangrijker: de klanten zijn erg tevreden over de service. Onderzoek na onderzoek wijst dit uit, iets waar de mannen erg trots op kunnen zijn. Visdeal heeft duidelijk bewezen een regelrechte toevoeging te zijn in de online viswereld!

Het team van Visdeal.nl is dag in dag uit bezig met het zoeken en bedenken van de tofste deals! Visdeal zou Visdeal niet zijn als ze niet constant bleven zoeken naar verbeteringen in het online proces en hierdoor nog beter de leden kunnen voorzien in hun behoeften. In dat kader zetten ze nu wederom een stap met de nieuwe ‘Erop uit deals’!

Grote karpers, snoekbaarzen of meervallen vangen in de Ebro? Via Visdeal kun je terecht bij Catfish Camp Caspe.

In samenwerking met enkele bekende aanbieders op dit vlak (grote namen!) zijn er interessante deals samengesteld en dit is pas het begin! Naast de knallers van aanbiedingen op productgebied, zal je in de toekomst ook steeds meer ‘diensten’ aangeboden zien worden. En reken maar dat er ook op dit vlak voor elke visser interessante deals langs gaan komen!

Wat te denken van:

 • Karper/meerval trips naar Spanje, Frankrijk en bijvoorbeeld Hongarije
 • Roofvis reizen naar Ierland, Spanje, Scandinavië, etc
 • Karpervissen op bekende betaalwateren in binnen- en buitenland
 • Blauwvin Tonijnen, roggen en Bonito’s en  vangen in de Ebro Delta
 • Witvissen op de beste stekken vanuit de tuin van je eigen vakantiewoning

Ook visuitjes naar De Koperen Plas behoren tot de mogelijkheden!

Maar ook voor een dagje weg zijn er tegenwoordig leuke deals te vinden:

 • Vissen op ‘commercial carpfisheries’
 • Karper Rig Clinics door Piet Vogel
 • Bootverhuur op interessante stekken door heel de Benelux
 • Forelvissen op de mooiste vijvers in NL
 • Een dag op pad met een visgids op één van de grote rivieren, de randmeren of zelfs midden in Amsterdam!
 • Viscursussen, zo is Visdeal vorig jaar al begonnen met de zeer populaire snoekbaarscursus en dit gaat volgens hen zeker uitgebreid worden!
 • enz. enz. enz… de mogelijkheden zijn eindeloos. Visdeal gaat je verrassen!

Met Visdeal kom je op de mooiste plekken, door heel Europa.

Een greep uit onze partners:  The Carp Specialist, De Koperen Plas, Piet Vogel,  Simavis, ’t Broek, Visdorado de Kool, Wild bijzonder vissen, Tom’s Creek, Landgoed Het Timmerholt, Catfish Camp Caspe, Roned Sportfishing, Tir na Spidea Lodge, Visgids Ferdinand Heijerman, Resort de Arendshorst en ga zo maar door!

Bekijk hier alle Er Op Uit Deals van dit moment

Al deze leuke vakanties en uitjes worden natuurlijk, zoals je gewend bent, voor de scherpst mogelijke prijs aangeboden op www.visdeal.nl. Check de site voor alle toffe deals en like ook de Facebookpagina om geen aanbieding te missen.Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe