Grade luggage: duurzame topkwaliteit van Strategy!

KWO Redactie
advertorial-grade-luggage-header

Goede luggage, oftewel tassen en alle accessoires die daarbij komen kijken, zijn onmisbaar voor iedere karpervisser. Zeker bij de langere trips is het fijn om je kostbare spullen goed op te bergen! Strategy heeft kort geleden een compleet nieuwe lijn aan luggage op de markt gebracht onder de naam ‘Grade‘. In deze update vertelt Joachim Stelma meer over deze fraaie range!


Joachim aan het woord: Veel karpervissers vissen graag langere sessies in binnen- of buitenland. Elke keer weer is het een uitdaging om alles zo goed en compact mogelijk in te pakken. Zeker aangezien veel vissers tegenwoordig ook graag de ‘hit-en-run tactiek’ toepassen, waarbij meerdere stekken worden aangevoerd en dagelijks wordt verkast. Je wilt dan niet elke dag een hele uitdragerij moeten in- en uitpakken, maar juist snel de hengels binnendraaien en binnen afzienbare tijd ze weer op de volgende stek hebben liggen. Omdat ik zelf ook graag op deze manier vis, en echt een hekel heb aan allemaal losse spullen overal, pak ik alles zorgvuldig in. Zo heb ik slechts drie tassen bij me, waar vrijwel alles in zit!

Joachim is geen fan van losslingerende spullen en pakt zijn tassen zorgvuldig in!

Grade Trio

Het Grade trio is net als alle andere Grade producten uitermate geschikt voor de karpervisser die voor duurzame topkwaliteit gaat. De stevige tassen (die niet in elkaar zakken als die niet helemaal vol zit) zijn waterafstotend en voorzien van robuuste ritsen. Daarnaast zijn alle kleinere tasjes zo ontworpen dat ze er precies in passen. Ga je bijvoorbeeld maar één nachtje dan heb je misschien maar één tas nodig. Hierin kun je dan wel ook je baitbucket kwijt.

Alle Grade tassen zijn voorzien van stevige handvaten en betrouwbare ritsen.

Mijn persoonlijke favoriet is de rugtas. Hoe vaak ga je niet ergens even kort vissen, en heb je toch weer alles nodig? Rugtas op je rug, hengels in de ene hand en je onthaakmat in de andere hand. Rossen maar!

Joachims persoonlijke favoriet is de Preditorian Backpack uit de Grade range.

Omdat ik zo enthousiast ben over deze producten heb ik een video gemaakt van hoe ik mijn spullen meeneem. Ik hoop dat de karpervissers die nog steeds geen perfecte ‘inpakmanier’ hebben gevonden er wat aan hebben! Hoe ik mijn tassen precies inpak check je in de onderstaande video:

Joachim Stelma


Wil je meer weten over de Grade range of over de andere producten van Strategy? Check dan de website en vergeet ook de Facebookpagina niet te liken voor de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe