Gratis: X-tra Hard Hookbaits bij Originals

KWO Redactie
originals-xtra-hard-hookbaits-header

Vang je met speciale hookbaits meer karpers?

Die vraag beantwoorden de mannen van de aasfirma Originals met een dikke JA! In deze korte update geven ze twee niet alledaagse trucs die soms echt het verschil kunnen maken. En weet je wat extra leuk is? Je ontvangt in de webshop van Originals momenteel zo’n potje gratis X-tra Hard Hookbaits bij besteding vanaf €25,-! Lees hieronder dus snel verder…


Soaken in water

Originals vertelt: Iedere karpervisser die Originals volgt, zal weten dat de vissers die verbonden zijn aan dit Nederlandse aasmerk graag gebruik maken van liquids. Voor iedere situatie is er wel een geschikte soak of booster die vol zit met vrije amino’s en andere eetlustopwekkers. Toch zijn er situaties waarbij ze teruggrijpen naar de meest simpele soak die er bestaat: water! Ja zeker, je leest het goed.

De meest simpele soak die er bestaat: water!

Je aas soaken met water doet soms wonderen. Vooral op drukke circuitwateren kan dit een groot verschil maken. Op sommige wateren zijn de karpers namelijk zo ‘slim’ dat ze vers aas laten liggen, omdat ze weten dat het gevaarlijk kan zijn. De meeste karpers worden immers gehaakt op verse boilies die nog vol zitten met smaak- en geurstoffen. Je haakaas soaken in water, bij voorkeur met water waarin je vist, doet dan soms wonderen. Je imiteert hiermee namelijk aas wat al dagen op de bodem ligt, waardoor de karpers geen enkele vorm van gevaar meer zien. Van veel circuitwateren is bekend dat de karpers voerplekken ‘opruimen’ die vol liggen met oude boilies. Met een ‘washed out’ haakaas imiteer je dit oude aas dus en ben je de karpers dus een stapje voor! 😉

Links een paar ‘gesoakte’ boilies in water en rechts aan aantal zo uit de zak. Het verschil is zowel boven- als onderwater goed zichtbaar!


X-tra Hard Hookbaits

Voor een maximaal effect is het belangrijk om je aas een paar dagen in water te soaken en dit water zelfs enkele malen te verversen. Normale boilies zijn hiervoor niet geschikt, omdat ze na enkele dagen volledig uit elkaar zullen vallen. Om die reden bracht Originals de X-tra Hard Hookbaits op de markt. Deze Hookbaits zijn voorzien van extra uitharders, waardoor je ze na een paar dagen voorweken nog prima aan de hair kunt vissen als ‘washed out’ hookbait. Probeer deze truc zelf eens en je zal (vooral op drukke circuitwateren) versteld staan van het resultaat!

Je zal versteld staan van het resultaat!

Vis je vaak op lastige circuitwateren? Hang dan zeker eens een voorgeweekte X-tra Hard Hookbait van Originals aan je hair!


Ronde of halve boilies?

Een andere truc die je perfect kunt uitvoeren met de X-tra Hard Hookbaits, is het gebruik van een halve boilie op de hair. Deze simpele truc is in veel media reeds besproken, maar nog steeds maken er nog maar weinig vissers gebruik van en dat is eigenlijk best zonde. Het zijn namelijk vaak dit soort kleine aanpassingen die een groot verschil kunnen maken. De karper associeert deze afwijkende vorm van je haakaas immers niet met gevaar en dat resulteert vaak in een veel snellere aanbeet dan wanneer je er een ronde boilie aanhangt. Voor een uitgebreide uitleg over de theorie en het gebruik van halve boilies klik je HIER om een interessante blog te lezen op de site van Originals!

Zeg nou zelf: wie vist er wel eens met een half haakaasje op de hair? 😉


Scoor ze nu gratis!

Het mag dus wel duidelijk zijn dat de X-tra Hard Hookbaits van Originals voor een tal van doeleinden inzetbaar zijn en ook nog eens dodelijk effectief kunnen zijn. Bestel je voor meer dan €25,- aan producten in de webshop van Originals? Dan profiteer je nu tijdelijk van een gratis potje van deze Hookbaits! Wij durven te wedden dat het je een paar bijzondere bonusvissen gaat opleveren…

Wij durven te wedden dat het je een paar bijzondere bonusvissen gaat opleveren!

Ook deze parel viel voor een X-tra Hard Hookbait van Originals.

Team Originals

 Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe