Grote webshop update bij House of Carp

KWO Redactie
House-of-Carp-header

Het is de afgelopen tijd wat stil geweest bij House of Carp. Hebben de mannen misschien stilgestaan? Dat zeker niet! Er werd achter de schermen flink gewerkt met het uitbreiden van de webshop. Dagelijks worden er nieuwe producten toegevoegd en in de komende maanden zal de webshop dus flink groeien! Hoog tijd om een kijkje te nemen naar een aantal toffe nieuwe items!


Raptor Boats

Wie kent ze niet? De populaire boten van de firma Raptor, die in zeer korte tijd al een enorme goede reputatie hebben opgebouwd! Van boten tot onthaakmatten, elektrische pompen, kleding en vlotten… Raptor heeft het vissen vanaf het water een boost gegeven! Aangezien House of Carp een zeer nauwe samenwerking heeft met Raptor zijn alle artikelen natuurlijk ook in de webshop te bestellen. Doe er dus je voordeel mee!

Eén van de stevigste boten die te krijgen zijn op de markt!


Rebelcell

Ook Rebelcell is een merk dat als een komeet stijgt in karperland. Niet de goedkoopste, maar wát een gemak bieden deze producten voor de visser! Behalve het gewicht zijn ook de levensduur en gebruikerstijd van grote klasse. Daarnaast biedt Rebelcell handige items aan als diverse connectors voor het gemakkelijk aanklikken van je accu op bijvoorbeeld je dieptemeter. Bekijk de Rebelcell producten nu in de webshop!

Duurzaam, licht van gewicht en ongelofelijk sterk. Rebelcell staat garant voor jarenlang plezier!


PB Products

Soms vergeet je een merk aan te bevelen dat eigenlijk een ‘vanzelfsprekendheid’ is in je tacklebox. In de ogen van House of Carp is PB Products zo’n merk. Een zeer compleet pakket met een groot scala aan onderlijnmaterialen, de tungsten downforce range, hoofdijnen, haken en aligners. Ook komen ze geregeld met nieuwe producten zoals de Sinkers, die voor velen de ogen hebben geopend! Check de volledige range van  PB Products nu in de webshop!

house-of-carp-uitbreiding-webshop22

De Downforce Tungsten range is perfect als vervanging van putty op je onderlijn.


RidgeMonkey

Dit Engelse merk mag natuurlijk niet ontbreken! Maandelijks komen de mannen van RidgeMonkey weer met nieuwe producten. Waar ze begonnen met het tosti ijzer, sieren diverse lijnen en handige gadgets inmiddels de schappen. De boys van House of Carp zijn dan ook blij dat ze met hele pakket kunnen aanbieden! Check alle producten van RidgeMonkey op de volgende link, klik hier.


Naast het groeiende assortiment werken de mannen van House of Carp ook hard aan hun service. Leveringen moeten de dag na bestelling bezorgd worden, de voorraden moeten op orde zijn en de pakketten dienen netjes te worden geleverd. Dit zijn een aantal dingen die House of Carp vanzelfsprekend noemt! Houd de komende tijd de website en de Facebookpagina van House of Carp goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

O.a. verkrijgbaar bij:Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe