Handig luggage van Solar: Air-Dry Bag & Session Cool Bag

KWO Redactie
solar-air-dry-bag-boilies-sp-range-luggage

Op de KWO Redactie is een flinke stapel luggage van Solar Tackle binnen gekomen. De luggage uit de SP range is zichtbaar (en zeker ook voelbaar) van hoge kwaliteit tegen relatief scherpe prijzen. In deze update laten we jullie twee handige items zien: de Air-Dry Bag en de Session Cool Bag.


Houd je aas tip top in orde met de SP Air-Dry Bag

Als eerste: de Air-Dry Bag, een ‘ventilatie tas’ met een opbergcapaciteit van maar liefst 10kg boilies. De tas is gemaakt van rubber gecoat materiaal en is voorzien van verstevigde stiksels en handvatten.

De Air-Dry bag wordt geleverd inclusief waterdichte opberghoes en heeft de volgende afmetingen: 38cm x 18cm x 33cm. Een item dat zeker handig is voor de vissers die langere sessies vissen en hun aas goed willen houden (zeker als je met freezerbaits aan de gang bent). Met een adviesverkoopprijs van €18,99 is het een item dat eigenlijk niet mag ontbreken in je uitrusting.

Aas of wat lekkers voor jezelf koel houden in de SP Session Cool Bag

Ook nuttig voor de hedendaagse visser: de SP Session Cool Bag. Dit stukje luggage is een ruime coolbag waar je enorm veel aas in kwijt kunt. De tas is uiteraard ook zeer geschikt voor het opslaan van eten en drinken dat gekoeld moet blijven.

Een fraai design…

…en afgewerkt zoals we van Solar gewend zijn!

De tas beschikt over een uitneembare voering. Deze is dus gemakkelijk schoon te maken na gebruik. De tas is vervaardigd uit stevig en waterdicht materiaal en is voorzien van een harde bodem die geen vocht op zal zuigen. Ideaal dus om in de herst of winter gewoon op de grond te zetten zonder dat je tas een liter vocht op zuigt 😉

Gooi ruim 10 kg aas in de tas.

De onderzijde van de tas is super degelijk!

De koeltassen zijn gevoerd met high density foam wat extreem isolerend is. Er is tevens een kleiner broertje verkrijgbaar te weten de SP Cool Bag. De tas scoor je voor ongeveer 9 tientjes en daarmee doe je, naar onze mening, een aankoop waarbij de prijs-kwaliteitverhouding in balans is!


Nieuwsgierig naar meer gave (en nieuwe) Solar items?

Check dan zeker onderstaande video’s. Want niemand minder dan onze eigen Mark Hofman bezocht vorige maand de tradeshow van Solar Tackle in Zwolle en schoot daar twee video’s. In het eerste filmverslag krijgen we een snelle blik op de volledige range aan (nieuwe) producten en in de tweede video gaan Dennis en Mark dieper in op de meest prominente items. Deze video’s mag je niet missen!

De mannen van Solar Tackle hebben overduidelijk niet stilgezeten en komen de aankomende maanden met véél gave items.

Video 1: Overview van de range

Video 2: Details van de meest prominente items


Willen jullie meer weten over de producten van Solar Tackle? Neem dan een kijkje naar de website en vergeet ook vooral niet om de Facebookpage te volgen om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe