Hengelsport- en Botenbeurs 2018 – Win €100,- shoptegoed + Download de APP

KWO Redactie
Header-1

Van 30 november tot en met 2 december zal de Jaarsbeurs Utrecht het podium zijn voor de Hengelsport- en Botenbeurs. Natuurlijk is er een gigantisch Carpsquare plein te vinden op deze gezellige beurs. De vroegboekers maken kans op mooie prijzen. Iedereen die namelijk zijn kaartje vóór 11 oktober besteld op de website, maakt automatisch kans op een shoptegoed van maar liefst €100,-!!!

Bestel voor 11 oktober je tickets en maak kans op €100,- shoptegoed.


Maak kans op €100,- shoptegoed

Bestel online vóór 11 oktober 2018 en maak kans op dit shoptegoed!

Dat wil iedereen natuurlijk wel, het is bovendien ook nog eens erg eenvoudig! Als jij via DEZE link een kaartje besteld vóór 11 oktober 2018, dan maak jij automatisch kans op deze fantastische prijs.

Om het nog mooier te maken, is het bij het bestellen van je kaartje mogelijk om direct een parkeerkaart mee te bestellen. Als je deze van tevoren online besteld in combinatie met een toegangsbewijs, krijg je automatisch 45% korting op de parkeerkaart!

Hoe, wie, wat waar?

Van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december is het weer zo ver en zal in de Jaarbeurs Utrecht wederom de Hengelsport- en Botenbeurs 2018 georganiseerd worden. Het grootste hengelsport event van de Europa! Je kunt nu nog online tickets kopen. Met 3 euro korting €3,- (exclusief €0,50 transactiekosten) en je hoeft niet in de rij te staan voor de kassa. Die tijd breng jij toch liever ook door op de beursvloer!?

Geniet VANDAAG nog van de vroegboekkorting en scoor voor slechts 9,50 een kaartje!

Nieuw dit jaar: de vernieuwde Hengelsport- en Botenbeurs 2018 App

Voor de bezitters van een smartphone komt er begin oktober bovendien een speciale app uit van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs. Met deze app kun je nog beter en sneller aan je informatie komen over de beurs. Het geeft bovendien nog meer voordelen, zoals bij het bestellen van entreekaarten en het deelnemen aan (Facebook) publieksacties. Tijdens de beurs kun je met de App eenvoudig bepalen waar je naartoe gaat met de ingebouwde plattegrond. Download de App en je maakt kans op een goodiebag t.w.v 75 euro.

Je kunt de app vinden in de reguliere app store.

Klik HIER voor iTunes.
Android link volgt z.s.m.

Win grote prijzen!

Ondertussen worden er grootse plannen gesmeed en staat de Hengelsport- en Botenbeurs weer volop in de steigers met maar liefst 20.000 m² beursoppervlak, talloze spraakmakende hengelsportmerken, een veelvoud aan winkels en uiteraard ook tal van superleuke activiteiten voor de karper-, roof-, wit-, zee- en vliegvisser. Met totaal 180 standhouders uit binnen- en buitenland is dit ‘the place to be’ voor elke visser! En ook dit wordt er weer een visreis verloot onder de bezoekers. Bestel een e-ticket en maak kans op die geweldige visreis naar Zweden, voor vier personen t.w.v. € 2.500,-!

Dat zijn nog eens prijzen! Er zwemt ook vast karper 😉 .

Alle bezoekers die voor 30 november een ticket hebben gekocht, maken tevens kans op een Yamaha-boot met motor! Bestel daarom hier snel je tickets!

Deze prijs wil je natuurlijk niet mislopen, bestel daarom voor 30 november een ticket via de website!

Meer standhouders dan ooit

Dit jaar komen er meer standhouders naar Utrecht dan ooit. Er verschijnen verschillende groothandels naar de beurs. Giganten als Fox, Daiwa, Preston, SPRO, Westin, Albatros, Sensas, Sportex, Berkey, Mitchell, EVEZET, GURU, Arca Bifa, Zebco Europe, Advid Carp, Pro Line, Rozemeijer. Al dan niet verspreid over een beursoppervlakte van 20.000 m², waar iedereen de ruimte krijgt om nieuwste materialen te kunnen bekijken of te kopen.

Een tipje van de sluier? Wederom de zeer populaire Vaste Stokkenshow waar de witvisser zelf kan ervaren welke vaste hengel bij hem past. Het zeevisstrand waar gespecialiseerde strandvissers laten zien welke technieken succesvol zijn en welke producten ze gebruiken.

Altijd al een fan geweest van VisTV? Wie weet loop je Marco en Ed wel tegen het lijf!

Het Karperplein waar je als karpervisser nieuwe producten kan bekijken en je vragen kan stellen aan bekende karpervissers. Ben je meer van de snoek, baars, snoekbaars & co, ook dan kun je je lol op op het Roofvisplein met tal van demonstraties, de nieuwste producten, boten en een meet & greet met bekende roofviscracks. Ooit al eens de kunst van het vliegvissen willen oppakken? Op de beurs kun je gratis je eerste les casten krijgen van een expert.

Waar veel publiek op zoek gaat naar de nieuwtjes, aanbiedingen, informatie, de lezingen of de aanschaf van een nieuwe hengel, molen, voer of kunstaas, blijkt dat de totale beleving van de beurs de sportvissers aanspreekt. Zo is er een overvol randprogramma om je vingers bij af te likken, met onder andere een vaste stokkenshow, een XXL-waterbak met Forel, een Visgidsenstraat, Meet and Greet met YouTubers, Stekkieparcours Kidsroute en een heuse strandstand waar je alle informatie kunt vinden over de zeevisserij.

Er zijn genoeg merken te testen en te bekijken op de vaste stokken show.

Er zijn dus ook weer diverse lezingen door bekende vissers die jou hun geheimen vertellen waardoor jij nog meer en grotere vis gaat vangen. En, last but not least, natuurlijk ook dit jaar de Best New Products, waar jij kunt stemmen wat jij van alle merken het mooiste nieuwe product vindt. Dit en nog veel meer! Zorg dat je er bij bent, zet 30 november tot 2 december (al)vast in je agenda en we zien je daar! Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Wist je dat..

De eerste 350 jeugdige (tot en met 16 jaar) vissers die de beursvloeren betreden, een gratis hengel van het merk Mitchell ontvangen? Wees er dus op tijd bij!

Wees er snel bij!

Hengelsport en Botenbeurs 2018 feiten:

  • Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Wanneer: vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2018
  • Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
  • Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis!
  • 180 nationale en internationale hengelsportbedrijven
  • 20.000 m² beursoppervlak
  • Grootste hengelsportbeurs van Europa
  • Belangrijke websites: www.hengelsportbeurzen.nl
  • Belangrijke Facebookpagina’s: Hengelsport- en Botenbeurs en Carpsquare

Wees erbij in de Jaarbeurs Utrecht!


Reden genoeg dus om op vrijdag 30 november, zaterdag 1 of zondag 2 december een bezoek aan de Jaarbeurs in Utrecht te brengen. Hou dus een gaatje vrij in de agenda. Tot in Utrecht! 🙂Er zijn geen reacties

Voeg je reactie toe