Hengelsport- en Botenbeurs update: het aftellen kan beginnen!

KWO Redactie
online-kaartverkoop-gestart-header

In de vorige update over de Hengelsport- en Botenbeurs 2017 lazen jullie onder andere over het jeugdprogramma, de casting combat en de drilsimulator. Er is echter nog veel meer! In deze update kijken we naar verschillende reisbureau’s, zien we primeurs op de beurs en lees je over de verschillende lezingen die worden gehouden. Dit evenement van 1, 2 en 3 december mag je niet missen!

Dit spektakel wil je natuurlijk niet missen!


Aftellen

Met nog maar drie weken te gaan is de beurs helemaal volgeboekt. Er is geen stand meer te verkrijgen! Met ruim 160 stands belooft het weer een topbeurs te worden. De beurs heeft een interessant en vol programma, dus bestel op tijd je kaarten online met 25% korting en je parkeerkaart met 50% korting! In de tussentijd draait de Facebookpagina van de Hengelsport- en Botenbeurs op volle toeren met het verwerken van de acties waarbij al prachtige prijzen worden weggegeven, zoals goodiebags ter waarde van 75 euro, shoptegoed van 100 euro en andere prachtige prijzen, aangeboden door onze standhouders. Voor een overzicht van alle deelnemers klik je HIER.

De beurs zit weer ramvol met standhouders, dus het belooft een groot succes te worden!

KWO Community Members opgelet!

Nog even een aandachtspuntje voor de Community Members: via de member voordelen kun je een voucher printen die maar liefst €5,50 korting geeft op de entree. Dit is alleen als je de voucher hebt geprint en je een kaartje koopt aan de deur. Anders geldt deze korting niet!

BAM! Als member kun je met dikke vette korting naar de beurs 😉 Klik op de afbeelding om naar jouw voordeelpagina te surfen.

Over de beurs

De Hengelsport-en Botenbeurs is al jarenlang een groot succes. Het is een gezellige happening met enorm veel demonstraties en andere interessante activiteiten voor jonge en oud. Daarnaast is het dé plek om de nieuwste hengelsportproducten te zien. Zo weet je zeker dat je op de hoogte bent van alle nieuwtjes uit de hengelsportwereld. Bovendien is er een speciale actie voor de jeugdige visser: de eerste 350 kinderen die binnenkomen krijgen namelijk een gratis hengel  van Mitchell uitgereikt!

Als het net zo druk en gezellig wordt als vorig jaar dan kunnen we ons wederop opmaken voor een topbeurs!

Via de website www.hengelsportbeurzen.nl zijn de toegangskaarten nu te bestellen met een korting van maar liefst 25 procent. En alsof dat nog niet genoeg is maak je ook nog eens kans op een geheel verzorgde visreis voor vier personen naar Noorwegen, ter waarde van maar liefst €3.000! Scroll naar onderen om meer te weten te komen over deze visreis.

Toekomst

De drie beursdagen op 1, 2 en 3 december 2017 zijn volgepland met activiteiten van standhouders, verenigingen en organisaties. Alle dagen is er voor de jeugd wat te halen als je er vroeg bij bent. Want zoals bekend, kunnen de eerste 350 kinderen tot en met 16 jaar een gratis Mitchell-hengel krijgen! Wist je dat de jeugd tot en met 13 jaar (onder begeleiding) gratis naar binnen mag?

Wist je dat de jeugd tot en met 13 jaar (onder begeleiding) gratis naar binnen mag?

Voor de jeugd is er meer dan genoeg te beleven!

Kinderen kunnen zich prima vermaken op de beurs met onder andere de Casting Combat-oefenbaan van Groot Rotterdam, het Stekkie-jeugdparcours en het jeugdplein van Sportvisserij Nederland, waar je leert rigs knopen, een fotoworkshop kunt volgen of op de drilmachine uit je dak kunt gaan. Diverse standhouders hebben activiteiten voor de jeugd, zoals kunstvliegen binden. Vergeet niet bij de entree de Stekkie-deelnamekaart te vragen. En vergeet natuurlijk ook niet met Ed Stoop of Marco Kraal op de foto te gaan!

Bij een bezoekje aan de hengelsport- en botenbeurs hoort een foto met de bazen van de zondagmorgen!

Reisbureaus en visaccommodaties

Ook voor de beste visreizen en -accommodaties ga je naar de Hengelsport- en Botenbeurs. Uiteraard staat Cordes Travel weer op de beurs met hun machtige stand met drie grote 42″ HD TV’s waar zij de mooiste beelden afspelen uit hun programma van twaalf landen. Ook VVP Verhuur in Vinkeveen heeft een prima vislocatie voor groepen, met of zonder eigen boot. Bij Catfish Camp Caspe staat vissen in een prachtig Spaans landschap van steile rotsoevers of glooiende velden op de vissoort die je het liefst vangt, centraal.

Catfish Camp Caspe doet haar naam eer aan!

Wicklow Boat Charters (vissen in Ierland) brengt je naar de beste plekken en wedstrijdvisser Kit Dunne adviseert je over hoe je allerlei haaiensoorten kunt vangen. Ook Vakantiepartner Denemarken, P&S Visreizen, Roned Spanje en Tight Lines worden weer vertegenwoordigd. Wil je nog meer weten over de verschillende standhouders? Check dan de deelnemerslijst.

Op zoek naar bazensteuren als dit? Kijk dan eens op de stand van Cordes Travel!

Primeurs

Wie de nieuwsrubriek van de website van de Hengelsport- en Botenbeurs in de gaten houdt, heeft waarschijnlijk al gezien dat er tal van primeurs zijn in Utrecht. Deze nieuwtjes zijn in alle soorten visserij terug te vinden. Zo zie je onder andere fraai nieuw kunstaas, prachtige nieuwe boten en fishfinders en zijn er ook talloze primeurs op karpergebied! Ook de vliegvissers, zeevissers en witvissers komen ruimschoots aan hun trekken in de jaarbeurs.

Het nieuwste van het nieuwste vind je op de Hengelsport- en Botenbeurs!

Lezingen van cracks

Speciale aandacht is er dit jaar voor de lezingen. Tal van cracks zullen hun verhaal komen doen, zoals: Bertus Rozemeijer (roofvis), Marco Kraal (meerval 2.0), Jan van de Bovenkamp (witvis), Dietmar Isaiasch (roofvis – back to the roots), Robert Paul (roofvis) en Oscar De Leuw (streetfishing). Voor karper hebben we Michiel Pilaar en Pieter van de Werfhorst. Hier kun je de kunst afkijken en álles vragen over de visserij die jouw voorkeur heeft!

Lezingen zijn altijd een leuk onderdeel van een beurs. Vergeet zeker niet die van Pieter van de Werfhorst en van onze eigen MP!

Carpsquare: alles voor de karperfanaat

Op het 4000 m²-tellende karperplein Carpsquare, met vijftig nationale en internationale karpergerelateerde standhouders, kan de karperliefhebber zijn neus ophalen. Carpsquare vormt een centraal onderdeel van de beurs. Dit karperplein is een ‘beurs binnen een beurs’. Je koopt dus één toegangsbewijs voor de hele beurs en daarmee kun je Carpsquare ook bezoeken. De totale beurs krijgt in de Jaarbeurshallen een oppervlak van 20.000 m²!

Of je nu op zoek bent naar aas, hengels, molens, voerboten of bijvoorbeeld een nieuwe dieptemeter, op Carpsquare check je ALLES op het gebied van karpervissen!

De Facebookpagina van Carpsquare moet je ook zeker in de gaten houden. Hier worden namelijk alle nieuwtjes over de beurs gedropt én er worden diverse winacties gehouden! Ben je benieuwd hoe het er vorig jaar aan toe ging? Check HIER een fotoverslag en een brute aftermovie van Carpsquare 2016. We zien jullie graag terugkomen!

Uiteraard is het KWO Team ook weer van de partij op Carpsquare!

Totale beleving

De totale beleving van de Utrechtse beurs spreekt veel sportvissers aan. Er is informatie en vertier voor jong en oud, en bovendien is er gelegenheid om rustig met een lekker broodje en een drankje de laatste vangstgegevens uit te wisselen en de plannen voor nieuwe vangsten en avonturen met elkaar te bespreken. Zien wij jou ook in Utrecht? De beurs is op 1, 2 en 3 december dagelijks van 10 tot 17 uur geopend!

Jij komt toch ook? 😉

Facts op een rijtje

De belangrijkste info over deze beurs nog oven op een rijtje:

  • Waar: Jaarbeurs Utrecht, Van Zijstweg 21, 3521 AB (P3)
  • Wanneer: vrijdag 1 december t/m zondag 3 december 2017
  • Openingstijden: dagelijks van 10:00-17:00 uur
  • Online boeking met € 3,- korting én kans op een visreis!
  • 160 internationale hengelsportbedrijven
  • 20.000 m² beursoppervlak
  • Grootste hengelsportbeurs van Europa
  • Website: www.hengelsportbeurzen.nl en http://carpsquare.nl/nl/
  • Facebookpagina’s: Hengelsport- en Visbotenbeurs en Carpsquare

Klik hier om je tickets te bestellenEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe