De Hengelsportverzekeraar: VOOR en DOOR karpervissers!

KWO Redactie
de-hengelsportverzekeraar-beste-verzekering-karpervissers-header

De titel zegt het al: de Hengelsportverzekeraar biedt dé verzekering voor karpervissers. Omdat dit bedrijf ook is opgezet door een karpervisser, biedt de verzekering precies wat je zoekt. De juiste materialen zijn verzekerd tegen een zeer gunstig tarief. Daarnaast is de verzekering zeer breed: je je foto- en videoapparatuur zijn bijvoorbeeld gewoon meeverzekerd! Lees hieronder meer!


Het grote voordeel van De Hengelsportverzekeraar is dat de man achter dit bedrijf, Roland Oomens, zelf ook een fanatieke karpervisser is. Je hoeft hem dus niet uit te leggen wat beetmelders en onthaakmatten zijn. Daarnaast weet hij ook precies in welke situaties we kunnen belanden, en welke uitrusting wij als karpervissers meeslepen naar de waterkant. Door deze kennis kun je precies de juiste verzekering afsluiten! Het is niet voor niets dat onze eigen Mark Hofman zich recent ook aansloot bij deze verzekeraar!

Fanatieke vissers

Dat de mannen van De Hengelsportverzekeraar zelf ook graag achter onze beschubte zoetwatervriend aan zitten dat wisten we al, maar ze leggen dit ook vast op video! Kijk maar eens op de website en bekijk de video’s die ze hebben gemaakt. Zorg ook dat je je abbonneert op het YouTube kanaal, zodat je nooit meer een video mist! Hieronder zie je alvast één van de video’s over een recente trip naar het Franse land.

Unieke verzekering

Wanneer je de website bezoekt, kun je gelijk de voordelen van de verzekering bekijken. Vele hengelsporters gingen je voor en inmiddels wordt er dankbaar gebruik gemaakt van de unieke verzekering. Hieronder staan nog even een aantal unieke eigenschappen op een rijtje:

  • Zeer laag eigen risico
  • Wereldwijd verzekerd
  • Nieuwwaarderegeling
  • Zeer uitgebreide dekking
  • Premie al vanaf €3,- per maand
  • Zelfs foto- en videoapparatuur meeverzekerd

Of je nu in Frankrijk zit en je auto wordt opgebroken, of je laat je peperdure camera in het water vallen: alles is gedekt tegen nieuwwaarde! Er zijn diverse verzekeringen beschikbaar, afgestemd op de waarde en omvang van jouw uitrusting. Je betaalt dus nooit teveel, maar precies het bedrag dat bij jou past. Je kunt de premie eenvoudig online berekenen, klik hier om dat te doen!

Klik op de afbeelding om eenvoudig en snel je premie te berekenen.

Ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je nog meer informatie? Check dan zeker even de onderstaande video waarin Roland Oomens je nogmaals alles uitlegt over de verzekering!

Het geeft je een hoop rust als je weet dat je materiaal goed verzekerd is en dat je bij wijze van spreke binnen een week weer kunt vissen. Voor die paar tientjes per jaar vinden wij het dubbel en dwars waard! Meer info vind je op de website. Uiteraard kun je ook bellen met jouw vragen op 0183-507180. Roland staat je graag te woord!

KWO RedactieEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe