“Het beste Carp Care middel ooit!” – Propolis van Korda

KWO Redactie
korda-propolis-carpcare-header

De mannen op de develop afdeling van het Engelse Korda blijven dit najaar maar vlammen met nieuwe producten. Zo komen zij binnenkort met de Propolis Carp Care, een middel afkomstig uit de koi- en medicijnindustrie wat zorgt voor een sneller herstel van o.a. wondjes. Dergelijke producten bestaan natuurlijk al langer, maar de Propolis is een tikkeltje anders en heeft volgens Korda een bijzonder goede werking. Lees hieronder dus snel verder!


Propolis

Korda vertelt: Nieuw binnen het Korda assortiment is de Propolis Carp Care. Dit is een natuurlijk product met antibiotische werking. Het kan gebruikt worden voor de behandeling van zowel open wonden en zweren, losgekomen schubben en beschadigde vinnen. Propolis wordt door bijen geproduceerd om de bijenkorf te repareren en te beschermen tegen schadelijke bacteriën. Het wordt al duizenden jaren gebruikt in traditionele medicijnen voor menselijke toepassingen en is daarnaast ook erg populair onder koi kwekers.

De Propolis wordt al jaren lang gebruikt in medicijnen en bij gebruik onder koi kwekers.

Door de samenstelling van verschillende soorten hars, was en essentiële oliën is het uitermate geschikt voor verschillende medicinale toepassingen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat dit product het best mogelijk Carp Care middel binnen de hengelsport is!

De Propolis is het best mogelijk Carp Care middel binnen de hengelsport!

Om de Propolis ook daadwerkelijk te gaan gebruiken moet je een paar instructies opvolgen. Zie het stappenplan hieronder:

  • Stap 1: Maak het te behandelen oppervlakte droog met een schone doek.
  • Stap 2: Schud de fles voor gebruik en breng voldoende Propolis aan op de wond. Zorg ervoor dat het niet op kieuwen en ogen komt!
  • Stap 3: Giet om het af te maken een kleine hoeveelheid water over de wond. Er wordt een wasachtige laag gevormd zodra de Propolis in contact komt met water.

Door de Propolis op deze manier in te zetten ben je ervan verzekerd dat je de gevangen karper de best mogelijk zorg meegeeft. Een item dat dus eigenlijk standaard in de tas van elke karpervisser moet zitten! 😉

De Propolis is een item dat anno 2017 eigenlijk standaard in de tas van iedere karpervisser moet zitten!


Winactie

Om het nog mooier te maken gaat Korda in samenwerking met KWO een drietal van deze flesjes weggeven! Eén van de drie winnaars wordt na enige tijd gebruiken gevraagd om een review te schrijven over de Propolis. Klik op de Facebookpost hieronder om ook mee te doen. De winnaar wordt halverwege de maand bekend gemaakt op de KWO Facebookpagina. Succes!


Het mag dus duidelijk zijn dat de Korda Propolis niet zomaar een middeltje is! Met een verkoopprijs van €12,95 ligt dit product ook prijstechnisch binnen handbereik, dus dat is geen reden om het niet te gaan gebruiken. Meer info over de Propolis check je op de Korda website en Facebookpagina!

Korda BeneluxEr zijn geen reacties

Voeg je reactie toe